Witajcie!
Podczas mojego ostatniego dość nietypowego zlecenia fotograficznego prawie 170 metrów nad ziemią miałem okazję cyknąć tę oto fotkę (to nie było robione przez szybę jakby co).
Jestem ciekaw Waszych opinii
Pozdrawiam,
SerU
Szukaj
Witajcie!
Podczas mojego ostatniego dość nietypowego zlecenia fotograficznego prawie 170 metrów nad ziemią miałem okazję cyknąć tę oto fotkę (to nie było robione przez szybę jakby co).
Jestem ciekaw Waszych opinii
Pozdrawiam,
SerU
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Cóż, miejscówka piękna tylko szkoda, że nie wziąłeś ze sobą aparatu i jakiegoś sensownego obiektywu bo wtedy jakość byłaby lepsza.
Dziękuję Ogryzek za wizytę i komentarz, ale czy mógłbyś wyjaśnić mi nieco dokładniej, o co chodzi z ją jakością?![]()
tez jestem ciekawy
Koledze Ogryzek chodzi chyba o to, że kompresja zjadła trochę jakość tego obrazka lub nieco przeostrzyłeś.
Tak czy siak mi się podoba, zajęło mi chwile dojście do wniosku, że miałeś okazję zrobić rundkę helikopterem nad Londynem, pozazdrościć![]()
Dzięki za komentarz, ale muszę Cię zmartwićHelikopter owszem był, ale tylko przez moment latał nad naszymi głowami. Poniższe zdjęcie mojego kolegi fotografa traktuj jako podpowiedź, po co tam poleźliśmy
Całość materiału już niebawem w innym dziale forum
Skoro tak nalegasz, to proszę-KLIK-
Jak mogłem zapomnieć o The Broadgate Tower. Patrzyłem na mapę i na Twoje foto, starałem się znaleźć jakąś miejscówkę. W końcu się poddałem i mówię na bank to był helikopter, ale nieee..
Skontaktuj się z nami