Szukaj
Podoba mi się 2, 3, 4. Obróbka dla mnie trochę za cyfrowa.
Jak brałeś w tym udział to łączę się w bólu. U mnie wykopki były dwa dni temu.
Rozumiem, że 10 to bonus![]()
Super set jak dla mnie.
Szacun
10 w ramach promocji. Bierzesz jedno dostajesz dwa![]()
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki
Uchwycone dobre momenty. Aczkolwiek "kopaczka" z tych nowocześniejszychPodobnie murowana "ziemianka" i blaszana przyczepa. Fajnie byłoby widzieć zwykły "kopiec" i wóz z zaprzęgiem. Ale ważne, że jest worek i wiklinowy koszyk. Poza tym podobnie jak ogryzek- można byłoby to wywołać mniej cyfrowo. Niemniej jednak oceniam na plus.
Po tym kopaniu coś skopałem podczas wstawiania zdjęć. To miała być 10.
Udało się poprawić.
Bardzo fajny secik, wspomnienia z dzieciństwa się budząWolałbym, jak przedmówcy, więcej ziarna, tak z większą imitacją analoga, albo z analoga taki set
Ale na plus!
Przy pracy pod powiększalnikiem było możliwe dopalanie strefowe. Wyciąganie cieni itp.itd.
Cały zestaw zdjec można dużo ciekawiej pokazać. Kadry sa dobre, kwestia popracowania nad efektem finalnym
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i wszelkie uwagi.
fafniak, niestety całkowicie zgadzam się z twoją uwagą na temat efektu finalnego. Też nie jestem z niego zadowolony. Tego zagadnienia (jak i wielu innych w dziedzinie fotografii) nie opanowałem jeszcze tak, jak bym chciał.
Dlaczego wrzuciłem tutaj te zdjęcia? Chciałem zmierzyć się z tematem reportażu, a raczej skromnej relacji z jakiegoś wydarzenia. I nie ukrywam, że liczyłem na konstruktywne uwagi bardziej doświadczonych kolegów. Cieszą i zachęcają do dalszego rozwoju pochwały, ale jeszcze bardziej motywują wskazówki takie jak fafniaka. Jeszcze raz dziękuję i wrzucam 2 bonusy. Może taka obróbka bardziej pasuje do tematu.
11.
12.
Skontaktuj się z nami