Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Domyślnie

każda na swój sposób jest świetna! Co tam parę bąbli po komarach - znikną a fotki pozostaną
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Bałagan, bałagan w tych kadrach jet straszny. Magic light nie ma. Akcji też nie ma. Jednym słowem porażka.
    Wracaj na tor. My tutaj takiego poziomu nie potrzebujemy. Czy ty w ogóle wiesz co znaczy ART i elitarność.
    Myślisz że jak kupiłeś tą badziewną rurę bez stabilizacji i podepinesz wysoko szumiące body to zdjęcie ma być już dobre. Rozczarowujesz.
    No i jeszcze to użalanie się nad sobą. Że komary, kasa na kawę i redbulle, błoto, nieprzespana noc. Co ty dziecko jesteś, że tak jęczysz.

pozdrawiam serdecznie
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

za jurgenem...

świetne
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

No to teraz Paweł wywali tę "badziewną rurę" a ja przeszukam wszystkie śmietniki i się nią zaopiekuję
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

No........ życzę więcej takich udanych nocy.
    Nikon

Domyślnie

Jurgen Przyznaję rację, po przeczytaniu Twego posta też dochodzę do wniosku , że jednak ta rura bez stabilizacji robi słabe foty...
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

2,4,5 wypas foty gdzie je ustrzeliłeś ?
    Ręcznie robione przeze mnie noże
    Zapraszam do oglądania i zakupu.
    http://hols-knives.blogspot.com/

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

dobre, dobre, zwłaszcza oczka

Oszczędny w słowach Awatar starx
    Miasto
    Beskid Niski

Domyślnie

świetne, najpierw zazdroszczę, a teraz gratuluję
    Pozdrawiam
    D50, N18-70, N70-210, SB-400, cokin + kilka filtrów, orion trekker II, Manfrotto 190xb+804rc2

Domyślnie

Karolina, dziękuję Kurcze, też jestem ciekaw jak by to było gdybym się wyspał... Ale pewnie miałbym mniejszą motywację żeby dobrze wykorzystać sytuację i nic by mi nie wyszło. A tak, czasem coś wyjdzie

wieso, dziękuję. Rzeczywiście byłem w wodzie. Ale nie było tak najgorzej, bo leżałem na materacu rozłożonym na wodnym zielsku (i na szczęście udało mi się pozostać na nim do samego końca sesji )

andre84; to zasługa światła Szkiełko rzeczywiści rewelacyjne... zakochałem się w nim Mimo że nie ma VR

shaolin; masz rację... też żałuję tego cięcia na odbiciu Mam jeszcze kilka podobnych które nie są obcięte ale to wydało mi się mimo wszystko najlepsze w odbiorze.

Czornyj; Piękne ptaszki, piękne światełko to z małym dodatkiem sprzętu i zdjęcia mogą jakieś tam wyjść Nawet z nikona

jarek76; dziękuję

Nikuś; Miło mi Jak to powiedział kiedyś mój kolega kiedy po kilku godzinach w samochodzie, całym dniu w deszczu, niedospanej nocy, prawie całym upalnym dniu przedzierania się przez bagniste tereny i pustka na karcie: "bóg wynagradza męstwo" I to prawda, Poświęcenie i wytrwałość procentują (przynajmniej czasami ). To poświęcenie czwartkowe tak naprawdę było niewielkie

sabur; w stopce była 300tka I nadal jest w plecaku. Teraz ma towarzyszkę 500tkę

hicks; dziękuję Czekając aż wypłyną na żer, myślałem, że młodych jeszcze nie ma. Długo też nie pokazywały swojego potomstwa. Aż wreszcie okazało się, że pod skrzydłami, każdy "wozi" jednego malca. Zanim tatuś zaczął nurkować za pożywieniem, niepostrzeżenie przekazał swojego malca mamusi. Rewelacyjnie się to oglądało... Niestety, karmienia odbywały się w najbardziej gęstych zaroślach i niewiele ze zdjęć jest ok.
    Ten wypad był w dużej mierze możliwy dzięki kilku poprzednim na których dane mi było poznać ornitologów z okolic zbiornika turawskiego. To od nich dowiedziałem się czy jest po co jechać. Następnym krokiem był oględziny terenu i dzięki obserwacji ustalenie gdzie można się rozłożyć, żeby mieć szansę na sfotografowanie ptactwa w odpowiednim świetle. Potem już tylko przygotować "stanowisko strzeleckie" zająć pozycję najlepiej miedzy świtem żeglarskim a początkiem świtu cywilnego i czekać w gotowości

wld; dzięki wiem, wiem... komary to pikuś. Ostatnio bardziej martwią mnie kleszcze Cieszę się że jakby co, to zaopiekujesz się tą rurką. Szkoda żeby trafiła w jakieś niepowołane ręce

jurgen; przepraszam... nie chciałem zranić Twojego poczucia estetyki...

Guancho; dzięki

piterdm; dzięki, też sobie życzę

Hols75; tak jak napisałem, zbiornik turawski.

madmips; znam osoby którym się to oczęta nie podobają. Nie mogę togo zrozumieć ?
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów