każda na swój sposób jest świetna! Co tam parę bąbli po komarach - znikną a fotki pozostaną![]()
Szukaj
każda na swój sposób jest świetna! Co tam parę bąbli po komarach - znikną a fotki pozostaną![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Bałagan, bałagan w tych kadrach jet straszny. Magic light nie ma. Akcji też nie ma. Jednym słowem porażka.
Wracaj na tor. My tutaj takiego poziomu nie potrzebujemy. Czy ty w ogóle wiesz co znaczy ART i elitarność.
Myślisz że jak kupiłeś tą badziewną rurę bez stabilizacji i podepinesz wysoko szumiące body to zdjęcie ma być już dobre. Rozczarowujesz.
No i jeszcze to użalanie się nad sobą. Że komary, kasa na kawę i redbulle, błoto, nieprzespana noc. Co ty dziecko jesteś, że tak jęczysz.
![]()
![]()
![]()
pozdrawiam serdecznie
"czuję jak rodzi się moc"
za jurgenem...
świetne
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
No to teraz Paweł wywali tę "badziewną rurę" a ja przeszukam wszystkie śmietniki i się nią zaopiekuję![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Jurgen Przyznaję rację, po przeczytaniu Twego posta też dochodzę do wniosku , że jednak ta rura bez stabilizacji robi słabe foty...![]()
![]()
Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon
2,4,5 wypas foty gdzie je ustrzeliłeś ?
dobre, dobre, zwłaszcza oczka![]()
świetne, najpierw zazdroszczę, a teraz gratuluję![]()
Pozdrawiam
D50, N18-70, N70-210, SB-400, cokin + kilka filtrów, orion trekker II, Manfrotto 190xb+804rc2
Karolina, dziękujęKurcze, też jestem ciekaw jak by to było gdybym się wyspał... Ale pewnie miałbym mniejszą motywację żeby dobrze wykorzystać sytuację i nic by mi nie wyszło. A tak, czasem coś wyjdzie
wieso, dziękuję. Rzeczywiście byłem w wodzie. Ale nie było tak najgorzej, bo leżałem na materacu rozłożonym na wodnym zielsku (i na szczęście udało mi się pozostać na nim do samego końca sesji)
andre84; to zasługa światłaSzkiełko rzeczywiści rewelacyjne... zakochałem się w nim
Mimo że nie ma VR
shaolin; masz rację... też żałuję tego cięcia na odbiciuMam jeszcze kilka podobnych które nie są obcięte ale to wydało mi się mimo wszystko najlepsze w odbiorze.
Czornyj; Piękne ptaszki, piękne światełko to z małym dodatkiem sprzętu i zdjęcia mogą jakieś tam wyjśćNawet z nikona
jarek76; dziękuję
Nikuś; Miło miJak to powiedział kiedyś mój kolega kiedy po kilku godzinach w samochodzie, całym dniu w deszczu, niedospanej nocy, prawie całym upalnym dniu przedzierania się przez bagniste tereny i pustka na karcie: "bóg wynagradza męstwo" I to prawda, Poświęcenie i wytrwałość procentują (przynajmniej czasami
). To poświęcenie czwartkowe tak naprawdę było niewielkie
sabur; w stopce była 300tkaI nadal jest w plecaku. Teraz ma towarzyszkę 500tkę
hicks; dziękujęCzekając aż wypłyną na żer, myślałem, że młodych jeszcze nie ma. Długo też nie pokazywały swojego potomstwa. Aż wreszcie okazało się, że pod skrzydłami, każdy "wozi" jednego malca. Zanim tatuś zaczął nurkować za pożywieniem, niepostrzeżenie przekazał swojego malca mamusi. Rewelacyjnie się to oglądało... Niestety, karmienia odbywały się w najbardziej gęstych zaroślach i niewiele ze zdjęć jest ok.
Ten wypad był w dużej mierze możliwy dzięki kilku poprzednim na których dane mi było poznać ornitologów z okolic zbiornika turawskiego. To od nich dowiedziałem się czy jest po co jechać. Następnym krokiem był oględziny terenu i dzięki obserwacji ustalenie gdzie można się rozłożyć, żeby mieć szansę na sfotografowanie ptactwa w odpowiednim świetle. Potem już tylko przygotować "stanowisko strzeleckie" zająć pozycję najlepiej miedzy świtem żeglarskim a początkiem świtu cywilnego i czekać w gotowości![]()
wld; dziękiwiem, wiem... komary to pikuś. Ostatnio bardziej martwią mnie kleszcze
Cieszę się że jakby co, to zaopiekujesz się tą rurką. Szkoda żeby trafiła w jakieś niepowołane ręce
jurgen; przepraszam...nie chciałem zranić Twojego poczucia estetyki...
Guancho; dzięki
piterdm; dzięki, też sobie życzę
Hols75; tak jak napisałem, zbiornik turawski.
madmips; znam osoby którym się to oczęta nie podobają. Nie mogę togo zrozumieć ?![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Skontaktuj się z nami