Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: streetportret

Domyślnie

Ciekawe, ale faktycznie zbyt mydlano na pierwszym planie. Sądze ze wiem jaki efekt chciales osiągnać ale jednak zbyt nieostro z przodu. Kadr też bym trochę zmienił. Natomiast pomysł i efekt ciekawy.
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

bardzo sie ciesze ze sie nawiazala dyskujsa dzieki za wszystkei opinie. Najbardziej przekonuje mnie bukowy_dziad. Rzeczywiscie moze lepiej bedzie sciac nieco gory.. ale faktycznie kadr centralny byl raczej celowy i nie probowalem od niego uciekac w postprocesie. Co do rozpietosci tonalnej jest to nieruszany skan z fuji neopana 400 profesional przy centralnie wazonym pomiarze. Moze rzeczywiscie troche blado wywolany. Pozdr
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    pozwolę sobie pokazać jak powinny wyglądać takie fotki
    mnie szczęka opadła...

http://www.pbase.com/image/63347259
    straszne mydło jak dla mnie. pozdr.
    Puszki i słoiki...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Tak czy inaczej wszyscy się zgodziliśmy że zdjęcie jest ciekawe, bo rzeczywiście takie jest...

Domyślnie

Kadr możnaby zaakceptować, gdyby nie ten koleś, który nie dość, że się trochę głupio patrzy, to jest jeszcze w płaszczyźnie ostrości. No i poza tym przydałoby się odrobinę postprocessingu. Poniżej to samo zrobione automatyczną (mam taką, co robi porządek z poziomami, itp.) akcją w PSie.

Pozdrawiam,
    Zbyszek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów