Ciekawe, ale faktycznie zbyt mydlano na pierwszym planie. Sądze ze wiem jaki efekt chciales osiągnać ale jednak zbyt nieostro z przodu. Kadr też bym trochę zmienił. Natomiast pomysł i efekt ciekawy.
Szukaj
Ciekawe, ale faktycznie zbyt mydlano na pierwszym planie. Sądze ze wiem jaki efekt chciales osiągnać ale jednak zbyt nieostro z przodu. Kadr też bym trochę zmienił. Natomiast pomysł i efekt ciekawy.
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
bardzo sie ciesze ze sie nawiazala dyskujsadzieki za wszystkei opinie. Najbardziej przekonuje mnie bukowy_dziad. Rzeczywiscie moze lepiej bedzie sciac nieco gory.. ale faktycznie kadr centralny byl raczej celowy i nie probowalem od niego uciekac w postprocesie. Co do rozpietosci tonalnej jest to nieruszany skan z fuji neopana 400 profesional przy centralnie wazonym pomiarze. Moze rzeczywiscie troche blado wywolany. Pozdr
Puszki i słoiki...
Tak czy inaczej wszyscy się zgodziliśmy że zdjęcie jest ciekawe, bo rzeczywiście takie jest...![]()
Kadr możnaby zaakceptować, gdyby nie ten koleś, który nie dość, że się trochę głupio patrzy, to jest jeszcze w płaszczyźnie ostrości. No i poza tym przydałoby się odrobinę postprocessingu. Poniżej to samo zrobione automatyczną (mam taką, co robi porządek z poziomami, itp.) akcją w PSie.
Pozdrawiam,
Zbyszek
Skontaktuj się z nami