Ostatnio odpoczywając na Obidzy popełniłem taki klasyczny kadr. Będę wdzięczny za wszystkie opinie bez względu na wydźwiękChętnie usłyszę, co jest do poprawy.
Szukaj
Ostatnio odpoczywając na Obidzy popełniłem taki klasyczny kadr. Będę wdzięczny za wszystkie opinie bez względu na wydźwiękChętnie usłyszę, co jest do poprawy.
Jeśli masz rawa można więcej wycisnąć. Mam kadr z tego miejsca i forumowicze pomogli mi to znacznie poprawić. Czekamy na opinie i wskazówki
Mi się podoba, tylko mogłeś te liście posprzątać![]()
Dzięki za poświęcony czas i napisanie kilku słów.
@kilkazlotych, chętnie zobaczę interpretację reszty. Po południu wrzucę nefa.
@artur0372 liści celowo nie sprzątałem, bo po co. Sterylny, czysty kadr nie wyglądałby naturalnie.
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Masz rację, trochę przesadziłem z wyciąganiem, ale nie chciałem mieć mleka tylko zachować trochę szczegółów na wodospadzie. Dzięki za sugestie. Dodam, że na wodospadzie byłem, nawet poszedłem w górę strumienia. Niestety, zastane wtedy warunku nie były ciekawe, ale mam tam 30 km, więc wrócęTwoje kadry fajne, ale nie przemawia do mnie mleko z wody, oczywiście kolorystyk i reszta na duży +.
zaraz oddzwonię
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Jeżeli się nie obrazisz, to ja sobie pozwoliłem zinterpretować tego rawa i widziałbym to tak
Jeżeli mam usunąć, to daj tylko znać. D90 nie ma wielkiego potencjału, ale da się z rawa trochę wyciągnąć, dodatkowo darmowy od niedawna, NIK i można zdziałać mniej płaskości
Wydaje mi się, że pamiętam właśnie Twoje zdjęcie![]()
SpokojnieJa nie z takich. Fajnie, że Ci się chciało poświęcić czas na zabawy z tym rawem. Chyba trochę za Ciepło, ale kolor fajny
![]()
Skontaktuj się z nami