Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie wizjer kątowy do D2

jako że mam kłopoty ze spoglądaniem we wizjer oddalony od np. lustra wody o okołi 15-20cm coraz częściej odczuwam nieodpartą potrzebę zapięcia wizjera kontowego do D2x.
    Nie wiem jak wygląda z dostępnością dr-5 ale jego cena rozbraja... Mam natomiast wizjer od d70/d200 który może można by za pomocą jakiejś modyfikacji podpiąć ? Czy ktoś ma jakieś pomysły ?
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Hmm... DR-7 mogę zobaczyć tylko na zdjęciu. Oglądam i myślę co musiałbym zrobić, żeby przytwierdzić Dr-7 do mojego wizjera... Może coś się urodzi ? Ostatnio z takiej medytacji powstało trwałe połączenie "przypadkowego" wizjera z allegro z muszlą oczną do d70
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Masz rację, DK-7 się nie nada, chyba że przykleisz do niego wizjer kątowy. Wydawało mi się, że DG-2 jest na zaczep wsuwany, a DK-7 to przejściówka do D2X umożliwiająca korzystanie z DG-2, ale tam jest gwint...

Domyślnie

doloncze sie co mozna podpiac do d2h zeby miec wieksze powiekszenie(wiecej widziec w wizjerze), jak robilem canonem 1Vhs to jest dopiero wizjer... jeszcze matowka do architektury za 70zl...
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

DK-17M. W Polsce obecnie praktycznie nie do dostania, podobnie zresztą jak matówka architektoniczna Brite View typu E z liniami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    DK-17M. W Polsce obecnie praktycznie nie do dostania, podobnie zresztą jak matówka architektoniczna Brite View typu E z liniami...
    a ile to okolo kosztuje? i gdzie szukac, pytac?
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez njght_84 Zobacz posta
    a ile to okolo kosztuje? i gdzie szukac, pytac?
    Tu masz orientacyjny cennik NP wszystkich istniejących akcesoriów do Nikonów:
    http://www.nikon.com.pl/cennik/cyf_lustrzanki.pdf
    Ceny te to zwykle górna granica, w sklepach te akcesoria są zwykle tańsze.

Pytać można wszędzie i nigdzie nie będzie.

Domyślnie

uwielbiam to nie wiemy kiedy bedzie jak w PSSie.. ale kuzyn mnie zszokowal cena matowki canona z wysylka 70zl(nowka)..

Domyślnie

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=195927944
    a cosik takiego nie jest tanie a ludzie kupuja?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów