Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Moja Olka...

Domyślnie Moja Olka...

Takie... nie wiem czy mi sie to zdjecie podoba, bo zachwycony tą kobietą jestem... czy poprostu
    Prosiłbym o jakies poprawki, bo chcialbym to zdjecie dac jako prezent... z gory dziekuje i pozdrawiam.

Chi lo sa che cosa e' vero in un mondo di bugiardi...?
    Nikon D70s z Kit'em, książka o fotografii, zapał i chęci, ciekawe spojrzenie na świat (IMO)...

Domyślnie

wiesz co u mnie strasznie czerwono jest na buzi...
    ale zdjecie sie podoba
    dobry prezent bedzie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Mi sie to zdjecie podoba, ale bym troszke inaczej skadrowal.
    I jeszcze troszeczke poprawil w PS.
    Pozdrawiam

X-E2; FX18

Madziulek
    Gość

Domyślnie

ciemność widzę ciemność...

a mi się nie podoba ani kadr ani wystające ucho zza włosów i... ta czarna otchłań
    w dodatku ta kolorystyka ....
    imho dobry prezent z tego nie będzie

Domyślnie

vHs - wrzuc do dzialu z obrobka i sproboj pobic rekord odiego - moze cos sie jeszcze z tego zrobi

Domyślnie

własnie musze siasc i to ucho jakos zamaskowac...
    nad obrobka jeszcze popracuje... bo przyznam sie, ze jakos nie bardzo lubie dzialac w PS, wole zdjecia robic niz przy kompie siedziec ^^
    Chi lo sa che cosa e' vero in un mondo di bugiardi...?
    Nikon D70s z Kit'em, książka o fotografii, zapał i chęci, ciekawe spojrzenie na świat (IMO)...

Domyślnie

a no to jak chcesz miec taki komfort zeby nad peesem nie siedziec za duzo, to musisz pilnowac szczegolow przed zrobieniem foty no ale jak poprzednicy wspomnieli - foto sie sypie nie tylko w szczegolach niestety (choc jak najnbardziej mozna sie domyslic, ze powody do zachwytow masz ).
    pozdr

Domyślnie

nie robiłbym z tego prezentu... ciemno (właściwie to masakrycznie czarno), nieostro, skóra wymagałaby wyglamourowania
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Uprawnienia umieszczania postów