Takie... nie wiem czy mi sie to zdjecie podoba, bo zachwycony tą kobietą jestem... czy poprostu
Prosiłbym o jakies poprawki, bo chcialbym to zdjecie dac jako prezent... z gory dziekuje i pozdrawiam.
Szukaj
Takie... nie wiem czy mi sie to zdjecie podoba, bo zachwycony tą kobietą jestem... czy poprostu
Prosiłbym o jakies poprawki, bo chcialbym to zdjecie dac jako prezent... z gory dziekuje i pozdrawiam.
Chi lo sa che cosa e' vero in un mondo di bugiardi...?
Nikon D70s z Kit'em, książka o fotografii, zapał i chęci, ciekawe spojrzenie na świat (IMO)...
wiesz co u mnie strasznie czerwono jest na buzi...
ale zdjecie sie podoba
dobry prezent bedzie
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Mi sie to zdjecie podoba, ale bym troszke inaczej skadrowal.
I jeszcze troszeczke poprawil w PS.
Pozdrawiam
X-E2; FX18
ciemność widzę ciemność...
a mi się nie podoba ani kadr ani wystające ucho zza włosów i... ta czarna otchłań
w dodatku ta kolorystyka ....
imho dobry prezent z tego nie będzie
vHs - wrzuc do dzialu z obrobka i sproboj pobic rekord odiego - moze cos sie jeszcze z tego zrobi![]()
własnie musze siasc i to ucho jakos zamaskowac...
nad obrobka jeszcze popracuje... bo przyznam sie, ze jakos nie bardzo lubie dzialac w PS, wole zdjecia robic niz przy kompie siedziec ^^
Chi lo sa che cosa e' vero in un mondo di bugiardi...?
Nikon D70s z Kit'em, książka o fotografii, zapał i chęci, ciekawe spojrzenie na świat (IMO)...
a no to jak chcesz miec taki komfort zeby nad peesem nie siedziec za duzo, to musisz pilnowac szczegolow przed zrobieniem fotyno ale jak poprzednicy wspomnieli - foto sie sypie nie tylko w szczegolach niestety (choc jak najnbardziej mozna sie domyslic, ze powody do zachwytow masz
).
pozdr
nie robiłbym z tego prezentu... ciemno (właściwie to masakrycznie czarno), nieostro, skóra wymagałaby wyglamourowania![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Skontaktuj się z nami