Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Kadr nie jest zły ale ISO 8k to nie bajka, to widać przecież, ale jakby mocniej popracować nad kolorami i szumem to przyjemnie by się odbierało te zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Kadr nie jest zły ale ISO 8k to nie bajka, to widać przecież, ale jakby mocniej popracować nad kolorami i szumem to przyjemnie by się odbierało te zdjęcie
    chcesz popracowac Irek ? posle ci rawa zobaczymy co wyciagniesz?

- - - - kolejny post - - - - - -

albo wiesz co irek i reszta [mod] swoim sprzetem ISO 8K i pokazcie RAW , albo zrobciezdjecie w nocy jak uwazacie , na szybko 20 sekung bach bach ... to chyba fair co? zobaczymy jak obrobkowo dajemy rade?
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 15-08-2016 o 13:51 Powód: wulgaryzm
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SligoDarek Zobacz posta
    chcesz popracowac Irek ? posle ci rawa zobaczymy co wyciagniesz?
    Wrzuć NEFa, kilka osób na pewno się z nim zmierzy.

Już zmiana WB i ekspozycji sporo wnosi.
    Ostatnio edytowane przez david555 ; 15-08-2016 o 07:53
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

trudno mi sie fotografuje drzewa, probowalem kilka razy, ciagle bylem niezadowolony, cos bym z tego przycial

--------
    no signature
    Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
    www.smooth.photography/vs13

Domyślnie

SligoDarek ciężki temat, zdjęcie zgadnę mocno wyciągane, na Laptopie to gniota bym zrobił, PC niestety zaniemógł wraz z LCD (burza), ja odpadam

Domyślnie

Trochę zaczepnie napiszę , że na statyczne nocne zdjęcia, to się łazi ze statywem i wtedy dyskusje o iso pierdylion i kto jest lepszy w obróbce tracą sens. Tyle że ja starej daty jestem, a zachwyt nad wysokim iso mi minął jakiś miesiąc od zakupu fulfrejma . Pozdrawiam.

Domyślnie

sam se laz ze statywem

Cytat Zamieszczone przez jalk Zobacz posta
    Trochę zaczepnie napiszę , że na statyczne nocne zdjęcia, to się łazi ze statywem i wtedy dyskusje o iso pierdylion i kto jest lepszy w obróbce tracą sens. Tyle że ja starej daty jestem, a zachwyt nad wysokim iso mi minął jakiś miesiąc od zakupu fulfrejma . Pozdrawiam.
    Nastepny parasolkarz przynies tez rodzine na zdjecia zeby ci to trzymala, statywy bajery uwaga robimy zdjecia beda statywy parasolki, asystenta mam . wez daj siana nie do konca rozumie logikie kupowania aparatu pelnoklatkowego z dobrym ISO jaki zakupiles i uzywania statywu do zdjec slubnych? Daj znac o co kaman? Albo najlepiej wykonaj zdjecie w nocy za pomoca twojego ful frejma ze statywe i wrzuc , po co gadanie pokaz to zobaczymy jak to wyglada,
    w obrobce dodalem szumu mega . nie dam nefa bo nie chce widziec tych "obrobek" bialo-czarnych z kolorowa lampa uznanych za kreatywne .Moge wrzucic jpg bez dodawania ziarna/szumu jak ktos jest niedowiarek. ci co maja d810 to wiedza jak to wymiata, ipewnie nie beda sie dobijac ale dla tych co sie zastanawiaja jak to moze wygladac to spoko moge wrzucic. Hej pany!

Cytat Zamieszczone przez Adam Okuń Zobacz posta
    Klimat mi się podoba choć kadr chyba leci w lewo coś ...w każdym razie mnie na lewo buja jak patrzę
    mi jak leci to na druga noge pije i jest git

tu fota bez dodania szumu :
    Jesli ktos uwaza, ze szum nie jest dodany w edycji, lub , ze zdjecie jest odszumiane, jestem w stanie wrzucic video w youtube.

20mb image hosting

Cytat Zamieszczone przez Adam Okuń Zobacz posta
    Klimat mi się podoba choć kadr chyba leci w lewo coś ...w każdym razie mnie na lewo buja jak patrzę
    cos mi sie wydaje ze bujasz po mszy w niedziele kuknij i daj znac czy nadal buja w lewo, jak buja to lekarz, jak nie buja to tez
    Ostatnio edytowane przez SligoDarek ; 20-08-2016 o 02:50
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Autorze szanowny, trochę luzu i czytania ze zrozumieniem Napisałem statyczne zdjęcia nocne,a nie reportaż ślubny. I wreszcie się dowiedziałem jakim ja głupi jestem i lampy na statywach targam mając fulfrejma I niech ktoś mi powie, że wątki ze ślubem w tle nie są pouczające
    I żeby nie było, kadr fajny, obróbka nie w moim guście. Pozdrawiam.

Domyślnie

Fotka ma mega klimat. Kadr z pewnością przemyślany. Włożone dużo pracy i fajny efekt. W tym przypadku szum mi kompletnie nie przeszkadza. Usunąłbym tylko kawałek lampy z prawej strony.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni