Siemanko, pytanie jak w temacie. Czy ktoś posiada może model CAD 3D nikona D60? Najlepiej w formacie stp lub igs?
Szukaj
Siemanko, pytanie jak w temacie. Czy ktoś posiada może model CAD 3D nikona D60? Najlepiej w formacie stp lub igs?
Tutaj są fajne modele 3D różnych aparatów, ale nie wiem, czy jest tam akurat D60...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Tylko to są modele papierowe a mi chodziło o model CAD czyli komputerowy. Ale stronka fajna, zapamiętam
Nie pękaj Kmietas, żartowałem sobie. Wiem (z grubsza) co to są modele 3D, a nawet sam modeluję na swoje potrzeby jakieś proste rzeczy do reklam...
A z tym modelem D60 za darmoszkę będzie Ci ciężko, i zależy jak bardzo jesteś zdesperowany, bo na przykład jest cała masa ogólnie Nikonów, np. tutaj jest tego z pięćdziesiąt albo i więcej, a tutaj jest jak raz D60... Tylko że za to się płaci - choć niezbyt drogo akurat za tego D60.
Chyba, że sam możesz sobie wymodelować, choćby takiego jak ten D90:
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
No właśnie myślałem, że ktoś ma i by się podzielił za darmoszkę. A za dobrze znam CADa żeby za to płacić i sam sobie mogę zamodelować. Tylko że człowiek z natury leniwy jestDzięki
![]()
No, to koniecznie się pochwal co zamodelowałeś. Może nawet ktoś kupi taki model, jeśli będzie przypominać prawdziwego.
pozdrawiam bombelkowo
Skontaktuj się z nami