Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

super lampka. mam taką i jak na tą cenę to jest świetna. ma dwa palniki a górna głowica obraca się jak w sabinkach.

Domyślnie

ja ją mam od wujka, który po nią dawno temu (ja mnie jeszcze nie było na świecie) pojechał po nią specjalnie do Niemiec, masz moze do niej instrukcje po polsku?
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

nie ale mam dwa metze (i od tygodnia sb-600 więc zadaj pytanie a ja odpowiem.

Domyślnie

co to jest "odbłyśnik"?
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

kartka papieru przyczepiona do odchylonej głowicy lub inny odbijający materiał. można też kupić dyfuzor na allegro ale ten metz ma owalną głowicę i nie wiem jak to się będzie trzymać.

Domyślnie

tak myślałem, co do dyfuzora to mam zamiar coś sam zrobić, jak skończe to byłbyś zainteresowany jakimś projektem?

co do programów w aparacie to na "A" coś sie da robić bo aparat nie uwzględnia lampy podając czas

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów