super lampka. mam taką i jak na tą cenę to jest świetna. ma dwa palniki a górna głowica obraca się jak w sabinkach.
Szukaj
super lampka. mam taką i jak na tą cenę to jest świetna. ma dwa palniki a górna głowica obraca się jak w sabinkach.
ja ją mam od wujka, który po nią dawno temu (ja mnie jeszcze nie było na świecie) pojechał po nią specjalnie do Niemiec, masz moze do niej instrukcje po polsku?
NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1
nie ale mam dwa metze (i od tygodnia sb-600więc zadaj pytanie a ja odpowiem.
co to jest "odbłyśnik"?
NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1
kartka papieru przyczepiona do odchylonej głowicy lub inny odbijający materiał. można też kupić dyfuzor na allegro ale ten metz ma owalną głowicę i nie wiem jak to się będzie trzymać.
tak myślałem, co do dyfuzora to mam zamiar coś sam zrobić, jak skończe to byłbyś zainteresowany jakimś projektem?
co do programów w aparacie to na "A" coś sie da robić bo aparat nie uwzględnia lampy podając czas
Skontaktuj się z nami