Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie ECM kolejna wizyta...

NIKON

Domyślnie

Pamiętam to miejsce z Twojego wątku z 2014 r. Szkoda , że nie dbają o zachowanie formy drzewa z tamtej okresu. Kadrowo jest dobrze, zabrakło moim zdaniem jedynie nieco lepszego światła.

Domyślnie

Europejskie centrum muzyki? tam się da jakoś wejść na teren i do środka i porobić zdjęcia?
    a co do zdjęcia - kadr ok, kolory też poprawne więc podoba się, choć niczego nie urywa
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    Pamiętam to miejsce z Twojego wątku z 2014 r. Szkoda , że nie dbają o zachowanie formy drzewa z tamtej okresu. Kadrowo jest dobrze, zabrakło moim zdaniem jedynie nieco lepszego światła.
    Istotnie, drzewko się "zapuściło" i mnie też to martwi. Poczekamy, może ktoś, kto dba o wizerunek obiektu też to zauważy...?

Cytat Zamieszczone przez notdot Zobacz posta
    Europejskie centrum muzyki? tam się da jakoś wejść na teren i do środka i porobić zdjęcia?
    a co do zdjęcia - kadr ok, kolory też poprawne więc podoba się, choć niczego nie urywa
    Nie wiem jakie są szanse. Obiekt jest dość mocno wykorzystywany. Odbywa się tam mnóstwo muzycznych spotkań, szkoleń dla młodzieży itp. Kiedyś (tuż po otwarciu obiektu) udało mi się spędzić tam sporo czasu samemu, ale wokół nie było jeszcze takiego otoczenia jak obecnie (trawa, niewielkie drzewa, krzewy itp).
    No ale, kto nie ryzykuje ...?
    NIKON

Domyślnie

Dzięki, czyli, żeby tam zrobić zdjęcie, to muszę iść na koncert i przy okazji pstryknąć fotę lub dwie spod pachy?

Domyślnie

Niekoniecznie spod pachy, można spokojnie sobie tu i ówdzie kadrować, ale mieć świadomość, że w kadrze prócz martwej architektury trafić się może żywa, poruszająca się istota... Jeszcze jedno. Wydaje mi się, ale nie mam stuprocentowej pewności, że gdy nie ma imprez otwartych dla publiczności to obiekt (w sensie posesji) jest zamknięty
    NIKON

Domyślnie

No właśnie, o to pytałem, czy tam sobie można wejść nie na koncert, ale pozwiedzać i sfotografować. Ale coś czuję, że nie.