Szukaj
Faktycznie inna planeta i świetne kolory. Chyba trzeba się tam będzie w końcu wybrać.
Kolejny kadr wysokich lotów , tylko patrzeć i podziwiać![]()
Głupio tak się ograniczyć do napisania, że jest to świetna praca. Bo cóż innego można o nim napisać ?
Oczywiście miejscówka wspaniała, piękne świato i kolorystyka. Jak na mój gust świetnie wykorzystane warunki.
Gratki!
Fuji
Z innej planety to jest kolega z jego profesjonalizmem. Az strach patrzec- tak ladnie.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
A czy ja mogę troszkę pomarudzić?
Miejsce jest wspaniałe, kolory są przednie, obróbka pierwsza klasa, ale dlaczego ta dziura jest centralnie na środku kadru?![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Dziękuję wszystkim za komentarze
Heheh, może coś w tym jest że jestem z innej planetyZ innej planety to jest kolega z jego profesjonalizmem
Co do "profesjonalizmu" - tylko moja pasja, przy "Pro" ludzie się bardziej napinają![]()
Pewnie że tak, w końcu to forumA czy ja mogę troszkę pomarudzić?
Jakoś sama się o to prosiłaMiejsce jest wspaniałe, kolory są przednie, obróbka pierwsza klasa, ale dlaczego ta dziura jest centralnie na środku kadru?
Dziękuję i pozdrawiam
Rafal
Kadr mi się podoba i kolory też, ale jakby tak panorama i ta dziura nie centralnie to by kosmos był![]()
Klikajac w ten temat liczylem, ze przeniesie mnie do dzialu "Akty" ale i tak sie nie zawiodlem.
usuniety bo obrażał uczucia religijne
Takie twoje, Takie ładne, taie dopieszczone...
Ostatnio przeglądałem twoją całą galerię, i musze powiedzieć, że niedługo będę się pytał Ciebie jak to zrobiłeś? Bo idziesz do przodu jak ta burza, coraz lepsze wyczucie kontrastu i koloru...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami