Szukaj
Bardzo fajnie zagrały na tym zdjęciu te krzywe linie. Dodatkowo unikatowy kadr kogoś, kto czyta "analoga", a nie wpatruje się w ekran telefonu. Zwierz jest miłym dodatkiem![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
mi też się bardzo podoba, daje przyjemność patrzenie na to zdjęcie
gra linii, cieni, do tego świetnie podkreślone przez wywołanie B&W faktury, które "wypełniają" pustą przestrzeń - właściwie każde miejsce, choć dzieje się to nienachalnie
dobrze, ze na górze już nic nie ma "żywego", użytkownicy ławki są tu w sam raz...
Ostatnio edytowane przez Jai pur ; 03-08-2016 o 09:22
Dziękuję panom jak najuprzejmiej.
Choć chciwy nie jestem, to jednak brakuje mi w lewym górnym jakiegoś akcenciku, kawałka linii, czegokolwiek. Jak tam wrócę, to pobielę te literki i cyferki, i wtedy pstryknę jeszcze raz...
W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
www.analogowiortodoksi.pl
Rzeczywiście pierwsza moja myśl po spojrzeniu na zdjęcie to gdzie jest pan na rowerze.
Chodzi o podobieństwo do zdjęcia Bressona.
Pan na rowerze już był. To jest po, czyli later. Pani czekała na tego pana na rowerze, ale straciła nadzieje, że on wróci i kupiła sobie psa, bo człowiekowi w życiu potrzebne jest uczucie. A z kolarzami jak widać nic nie wiadomo, raz przyjadą, a potem pognają w siną dal. I zostaje zawód, a nawet miłosny zawód i rzewne romansidła do czytania.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
PG róg jakoś mi nie pasuje. Może przez brak symetrii. Kadr bym trochę skręcił.
Nie wiem, co napisać.
Cóż, frapująca trafność diagnozy Doktora, łatwość z jaką zerwał woal enigm i niedomówień z mojego zdjęcia nasuwa przypuszczenie, że przypadek tego Chorego nie jest mu zupełnie obcy.
Co do roweru, interakcji i PG, to bywam tam często więc obiecuję poprawę.
Skontaktuj się z nami