Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Later...

Domyślnie

Bardzo fajnie zagrały na tym zdjęciu te krzywe linie. Dodatkowo unikatowy kadr kogoś, kto czyta "analoga", a nie wpatruje się w ekran telefonu. Zwierz jest miłym dodatkiem
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

mi też się bardzo podoba, daje przyjemność patrzenie na to zdjęcie
    gra linii, cieni, do tego świetnie podkreślone przez wywołanie B&W faktury, które "wypełniają" pustą przestrzeń - właściwie każde miejsce, choć dzieje się to nienachalnie
    dobrze, ze na górze już nic nie ma "żywego", użytkownicy ławki są tu w sam raz...
    Ostatnio edytowane przez Jai pur ; 03-08-2016 o 09:22

Domyślnie

Dziękuję panom jak najuprzejmiej.
    Choć chciwy nie jestem, to jednak brakuje mi w lewym górnym jakiegoś akcenciku, kawałka linii, czegokolwiek. Jak tam wrócę, to pobielę te literki i cyferki, i wtedy pstryknę jeszcze raz...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chory Zobacz posta
    brakuje mi w lewym górnym jakiegoś akcenciku, kawałka linii, czegokolwiek. Jak tam wrócę, to pobielę te literki i cyferki, i wtedy pstryknę jeszcze raz...
    Może poczekaj na pana na rowerze
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Bardzo fajnie zagrały na tym zdjęciu te krzywe linie. Dodatkowo unikatowy kadr kogoś, kto czyta "analoga", a nie wpatruje się w ekran telefonu. Zwierz jest miłym dodatkiem
    Zgadzam się ze wszystkim, natomiast chętnie zobaczyłbym dwójkę bohaterów pod nieco innym kątem. Tak, żeby zobaczyć dokładniej interakcję między zwierzem, a panią czytającą analoga. O ile była taka możliwość ustawienia się.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Rzeczywiście pierwsza moja myśl po spojrzeniu na zdjęcie to gdzie jest pan na rowerze.
    Chodzi o podobieństwo do zdjęcia Bressona.

Domyślnie

Pan na rowerze już był. To jest po, czyli later. Pani czekała na tego pana na rowerze, ale straciła nadzieje, że on wróci i kupiła sobie psa, bo człowiekowi w życiu potrzebne jest uczucie. A z kolarzami jak widać nic nie wiadomo, raz przyjadą, a potem pognają w siną dal. I zostaje zawód, a nawet miłosny zawód i rzewne romansidła do czytania.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

PG róg jakoś mi nie pasuje. Może przez brak symetrii. Kadr bym trochę skręcił.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Cóż, frapująca trafność diagnozy Doktora, łatwość z jaką zerwał woal enigm i niedomówień z mojego zdjęcia nasuwa przypuszczenie, że przypadek tego Chorego nie jest mu zupełnie obcy.
    Co do roweru, interakcji i PG, to bywam tam często więc obiecuję poprawę.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów