Szukaj
Całkiem przyjemna sesja. To w zbożu i nad wodą trochę bym ocieplił. Jest EXIF i to się chwali. Jakie szkiełka ? Bardzo przyjemny kolor skóry. Masz jakiś patent ?
Ostatnio edytowane przez DaroD300S ; 02-08-2016 o 11:01
bardzo ładny plener, nie zorientowałbym się, że nie robisz tego regularnie![]()
Na 6-tce BW spowodowalo, ze na pierwszy rzut oka chlopczyk nie ma nog ponizej kolan. Na 14-tce zmniejszylbym kontrast, bo wg mnie jest zbyt jaskrawo. Na 12-tce te liscie wchodzace na twarze nie pomagaja. Poza tym jest ok moim zdaniem.
D600; T 28-75 F2,8; S Art 24 1,4; N 50 1.8G; N 80-200 2.8; Metz 50 AF-1, Manfrotto 390
Przyjemny zestaw.
Tylko na niektórych faktycznie zastosowałeś nieco zbyt chłodno-bladą kolorystykę, jak na tematykę ślubną (jak na mój gust).
@Pelo
Co kombinujesz z jotpegami, że nie można ich otworzyć ?
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
odpowiadając nie wiem czy po kolei
- szkiełka - Sigma 35 1.4 art i Sigma 70-200 - chyba tylko tyle![]()
- kolor skóry - nie robię nic specjalnego po za standardowymi zabiegami typu kontrast, krzywe - generalnie wywołanie w ACR i reszta w PS
- zimny kolor - tak jest- po prostu i tak zostanie
- z jpg-ami nie robie nic - tzn właściwie nie rozumiem pytania - zapisuje w PS do Web-a i ładuje pliki na photobucket a stamtąd linkuje na forum- żadnych tajemnych sztuczek
- ale tak jak napisałem nie rozumiem pytania wiec poproszę jaśniej
![]()
Pierwszy raz mam taki przypadek, że nie mogę otworzyć zdjęcia w androidowych aplikacjach, stąd pytanie.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Skontaktuj się z nami