Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 67

Wątek: D70s

Domyślnie

Co do rawow zgadza sie Kiedys nie moglem zaskoczyc czemu ludziska sie tymi rawami tak ekscytuja... Po miesiacu focenia d70s nie wiedzialem juz co to jpg z aparatu

Domyślnie

sorki ale mam dzisiaj nastroj nieprysiadalny

Domyślnie

SUPER!
    niekończąca się opowieść...... ciągle się go uczę, choć niby znam już wszystko, coraz lepsze fotki (na moje umiejętności).
    - super bateria , AF, ergonomia, obsługa, migawka1/8000! plusów jest b. wiele
    jak na aparat z chyba 2004? to wcale nie ,,dziadek"
    POLECAM!
    l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l

Domyślnie

święta prawda co wszyscy piszą o tej puszce nie będe powielał wypowiedzi co do D70s mam i jest superrr
    teraz to tylko D200 albo cosik lepszego bo na razie dla mnie po D70s nic lepszego nie ma az do D200

KONIEC
    D70s nikkor 18-70 mm / Nikkor 50 mm 1.8 D / CF extreme III

Domyślnie

To i ja dołącze do grona szczęśliwych i zadowolonych posiadaczy, tylko taki jakiś bez gripa mały w ręce .

Domyślnie

Może i ja coś napiszę... Mam go od kwietnia i cały czas poznaję, doświadczam. LCD mim zdaniem przekłamuje (czasem mam wrażenie że zdjęcie jest poprawnie naświetlone, nie sprawdzam już histogramu a tu w domu suprise). Kolory faktycznie czasem nie są idealne (może to wina obiektywu?) i ma tendencję do niedoświetlania (moim zdaniem) ale generalnie służy mi i będzie służył jeszcze jakiś czas (mam nadzieję)

Domyślnie

Nooo Martusia od przeszło pół roku tez jest szczesliwa posiadaczka Nikusia...i ciagle sie go uczy

Domyślnie

Właśnie wróciłem z nim z Pragi gdzie wypstrykałem ok. 500 zdjęć (rocznica Mostu Karola) wyszły super.
    Aparat się spisał na 5.
    D 500 D 600 D 750
    S 14 2,8 HSM / N 24-70 2,8 / N 28 1,8 / N 60 2,8D / N 105 1,4 E ED / S 70-200 2,8 OS / S 150 - 600C OS /SB900

Oszczędny w słowach Awatar zimmek
    Miasto
    Nowe n.Wisłą

Domyślnie

Świetny sprzęt nie zamienie go tak prędko na nowszy model wolę zainwestować w nowe szkła, a kupiłem go podobnie jak herbatnik gdy był tani

Domyślnie

Super aparat, który uczy. A jak się nauczy to fotki exstra. Polecam.
    PS. ten wątek chyba się nie skończy..
    "Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
    || D70 | T17-50/2.8 ||

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów