Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 67

Wątek: D70s

Domyślnie mam

mam od 27 kwietnia 2007 i 4357 klapniec.. nie zawsze jestem zadowolony i nie poznalem go (wogle ludzie pisza ze jak poznasz to beda lepsze foty - ale ja nie kumam o co chodzi) WB mnie zawodzi a zwylke nie mam czasu na przestawianie go i testowanie czy to aby odpowiedni na dane swiato ktoer akurat jest, ani na braketing tez nie mam czasu bo potem trzeba selekcje prowadzic .. naswietla mi dobrze prawie zawsze... ogolnie jestem b zadowolony .. tylko od paru dni cos mi w nim lata i brzeczy.. nie wiem co z tym zrobic.. a i na rawach sie nie znam i boje sie za to zabrac..
    pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rockabilly Zobacz posta
    również posiadam i bardzo polecam. aparat nie dla idiotów,mozna sie przy nim bardzo duzo nauczyc..
    Za przedmówcą, z małą jednak zmianą, nie tylko można wręcz trzeba się przy nim wieeele nauczyć, jak dla mnie bajka
    Pozdrawiam
    Adam R.

Thumbs up D70s

Witajcie.Trochę pózno ale ale się wypowiem.Kupiłem D70s jakiś rok temu i jestem z niego bardzo zadowolony.Cudeńko,które można polecic z całą odpowiedzialnością.
    D70s-Nikkor 28-200 ED- cf 1g- uv-hama

Domyślnie

a na pierwszą w życiu lustrzanke (po kilku kompaktach i jakims tam doswiadczeniu w fotografii) lepszy bedzie d50 czy d70s ?
    pozdrawiam

Domyślnie

Ja jestem za D70S piersze lustro cyfrowe i jestem zaspokojony narazie poza brakiem długich szkiel ale do czasu i kupie jakies dlusze szkiełko co prawda wymaga wiele ale i tez daje od siebie co morze najlepszego nastepny to tylko wyzszy model Nikona
    |D70S|S24-70/2.8||SB600 dużo chęci ale brak talentu

Domyślnie

przesiadłem się z idiotcamery na D70s i bardzo się cieszę z jakości zdjęć
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

Mam od kilku dni i moge powiedziec tylko jedno, jest super
    Jako pierwszy DSLR bardzo dobrze sie nadaje.
    Oczywiscie trzeba go dobrze poznac, ale nie chwalac sie juz robie dosc dobre zdjecia (takie z ktorych sam jestem zadowolony).

Domyślnie

Super, super i jeszcze raz super.

Jest to moja pierwsza lustrzanka cyfrowa. Zastanawiałem się nad Canone EOS 400d i Pentax K100d. Canon przy Nikonie to plastikowa zabawka, Pentax zaś na baterie i wolny AF. Szwagier D70s pstryka od trzech lat i jest w 100% zadowolony. Jak się nim nacieszę to napiszę coś więcej.

Domyślnie

kiedys mialem d50 i bylem zadowolony, teraz mam d70s i jestem jeszcze bardziej zadowolony . super sprzecicho
    D300s, Sigma 30/1.4, Nikkor 85/1,8

Domyślnie

Body ogólnie bardzo dobre, a jak się w RAW'ach się zacznie robić to już wogóle Bajka

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów