Szukaj
dajesz czadu chlopie !!!! oj dajesz ?
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
daje daje. Podobają 3 i 2 dwójka, 1 - pomimo ciekawego światła, nie
Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|
4.
świetna seryjka, może w końcu uda mie się też takie zrobić..., mimo że nie mam pełnej klatki.
Super !!! Najbardziej podoba sie nr 2 i 3. Nie moge oderwac od nich wzroku! Swietna robota Adam.
2 - to jest to. po prostu bomba. wybaczam kwadrat i centralny kadrzdjecie ma klimat i "sie je czuje"; nic dodac i ujac; mi osobiscie nie przeszkadza mina modelki. nawet te "pylki" w powietrzu sa na miejscu
1 - ma potencjal. aczkolwiek dla mnie wydaje sie jakos zbyt surowa... moze to przez kolorystyke? albo zasmiecajace kadr "krzaczorki"? ;D
3 - swietna. ale 2 lepszakolorystycznie nie mam zastrzezen. fajnie dobrana glebia i kadr z tymi kwiatkami
ogolnie - bomba! rzadko sie wypowiadam nt. zdjec, ale takie fotki jak 2 skutecznie motywuja do wyrazenia zachwytu
pozdr,
b.
Dwójka jest po prostu fenomenalna. Najlepsze zdjęcie jakie tutaj ostatnio widziałem.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
2,4 najlepsze, 3 też OK. Sailor ma rację co do dwójki, brakuje subtelnego uśmiechu![]()
Skontaktuj się z nami