Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: wiosnomiejsko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak Zobacz posta
    wypełniałeś lampą lub blendą ?

blenda. szło już ku zachodowi. wszędzie wielgachna blenda. zwykle srebrna strona, czasem biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    da. ale zjadł kto kiedy wielki gar bigosu na raz?! poporcuję
    No to czekam na drugie danie
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

3 swietna, doslownie wszystko barwa, kadr - super
    D7200

Domyślnie

Bardzo przyjemne, naturalne prace. Pozdrawiam!
    "W prawdziwym świecie, tak jak i we śnie nic nie jest tym, czym się wydaje." D. Koontz.
    Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow w niektorych postach.

Domyślnie

Właściwie wszystkie bardzo się podobają
    Ale jedynka najbardziej

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Wszystkie foty w tych wątkach swietne i podobają mi się. Nie podoba mi się tylko matowość tych zdjęć - brak mi życia mimo że modelka je wnosi. Znów się czepiam Canona - ofkors dżołk - chyba to Twój styl obróbki to sprawia

Sprostuję oświetlenie na 3 - może i blenda tam była choć ja jej nie widzę, pokazany efekt to czysty PS - nie ściemniaj
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    Sprostuję oświetlenie na 3 - może i blenda tam była choć ja jej nie widzę, pokazany efekt to czysty PS - nie ściemniaj
    Al - cenię cie za oko, ale tym razem pudło. jedyne zabiegi przy tej focie to delikatniuskie występlowanie minimalnego i tak trądziku na skroni. światło nie ruszane. srebrna strona blendy. słowo!

Domyślnie

Bradzo udane fotki, blisko im do jakosci negatywu... no ale w koncu to FF ehh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    Al - cenię cie za oko, ale tym razem pudło. jedyne zabiegi przy tej focie to delikatniuskie występlowanie minimalnego i tak trądziku na skroni. światło nie ruszane. srebrna strona blendy. słowo!
    W taim razie moje uznanie -choć dałbym głowę że to PS. Poprostu efekt punktowego programowego oświetlenia wygląda identycznie gdy potraktujemy tak fotę. Tutaj może być że Canon tak reaguje na cienie i stąd nasycenie barw w cieniu drastycznie spada - zauważ że Nikon nie reaguje w ten sposób - jest ciemniej ale nie mdlej...

Jeszcze jedno - muszę pozazdrościć GO...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów