hehehe, no masz rację, nie przeczę, ale ci "wspaniali" fotografowie, którzy dotąd robili fotki w tym liceum dysponowali duuużo gorszym sprzętem niż ja. Ani jeden nie dysponował średnim formaterm, roletami, tłem itd., nawet sttywu nie mieli, tak więc dlaczego ja niemiałbym spróbować? Zresztą nie to jest tematem tego postu, chcę wysłuchać ewentualnych porad na co zwrócić uwagę. I nie mów mi, że potrebuję niewiadomo jakiego sprzętu, aby zrobić zdjęcie zbiorowe. Zdaję sobie sprawę z ograniczeń mojego sprzętu, ale powiedz mi ilu fotografów przyjeżdża do szkoły ze średnim formatem i całym sprzętem( softboxami itd)? Większość fotografów zawodowych pstryka średnim. A co do kita, wiele razy na forum było na temat jego ostrości, że jest całkiem niezły pod tym względem(co innego kontrast i plastyka). Rozumiem, że uważasz iż nie dam sobie rady i lepiej żebym nie podejmował się tego zadania, ale ja spróbuję i spróbuję tym sprzętem, który posiadam.
[ Dodano: Nie 04 Wrz, 2005 ]
Kurcze, zdaję sobie sprawę, że jestem totalnym amatorem, niedoświadczonym i w ogóle, ale pokusa jest tak silna...chciałbym się spróbować, zmierzyć z tym wyzwaniem, dlatego proszę o pomoc![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami