Co do lampy to trudno mi sie wypowiadac bo uzywam SB800. Uzywajac wbudowanej lampy jako madajnika Ustaw ja na "manual" -ilosc swiatla minmum tj 1/64 lub mniesza (w tym momecie nie pamietam jakie jest minimum) 2 SB 600 na statywach tez na manual i mozesz probowac.Uwazaj na 2-3 szereg( cienie)
Dobrze by bylo zebys mogl do tych statywow zamocowac parasolki-nie wiem po ile to chodzi w polsce ale za wielka woda to grosze wiec jak mozesz to to tez kup. Jesli nie masz statywow i lampy postawisz np na krzeslach to masz problem z zamocowaniem parasolek.....pozostawiam ta czesc twojej inwencji
Jesli grupa bedie mala a,ty w miare blisko a tlo daleko to mozesz probowac doswietlic co nieco ta wbudowana lampa osoby. Metz na tlo bedzie ok ......Jakis filterek kolorowy na biale plutno tez bedzie dzialalo....
Nie wiem czy bedziesz robil to dla wszystkich klas...jesli tak to moze sprobuj w jeden dzien dla zabawy pocwiczyc na reprezentacyjnej klasie w ramach WF ,popatrz co nie dziala dobrze i za pare dni powtorz eksperyment jesli mozesz, az bedzie ok......
Daj znac jak ci poszlo......
Pamietaj o zmiekczeniu swiatla jak najwiecej (parasolki)
Mozesz zrobic wieksze zdjecia za wiecej kasy ?
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami