zamowilem B+W MRC. Za dwa filtry 77 i 67mm policzyli mi 400zł wraz z kosztami przesylkiTo chyba niezle
![]()
Szukaj
zamowilem B+W MRC. Za dwa filtry 77 i 67mm policzyli mi 400zł wraz z kosztami przesylkiTo chyba niezle
![]()
Pozdrawiam
Pucha i szkła NIKON![]()
Ja tam knoty robię.. ale porobiłem sobie kilka identycznych, takich z filtrem za niecałem 50 zł i bez, i odbitki zrobiłem z tego nawet, takie duże jak kartka w dużym zeszycieZamieszczone przez cwieku
I wiesz co.. już więcej nie zakładam tego filtru, bo szkoda mi obrazu, wystarczy, że ja sam knocę, nie potrzebuję pomocy jakiegoś UV
![]()
Cholera, ja to mam na prawdę pechaOdebrałem dzisiaj dwa obiektywy: tamrona 28-75 i sigme 70-200. Tamrona wyciągnąłem z pudełka i nie miałem wątpliwości że jest dziewiczy. Problem z sigmą
W przyszłą środę mają ją wymienić. Przed chwilką odebrałem filtry B+W do tamrona i Sigmy. Oczywiście ten do tamrona (67mm) jest idealny, czyściutki jak łza, nic tylko nakręcić na obiektyw i zostawić. Oczywiście jak na złość filtr na sigmę (77mm) hest dziwnie zapylony
Zadzwoniłem do gości, oczywiście usłyszałem śpiewkę, że jest nóweczka nic nie ruszany i jak chce t mogę go odesłać. No dobra, ale czy to możliwe, żeby nowiusieńki filr miał na sobie taki pył?? co więcej po delikatnym przejehaniu ściereczka z mikrofazy pył nawet nie drgnął
No przecież to jest chore, żeby czyścić nowiusieńki filtr
mam taki środek HAMY do czyśzczenia szkła wraz z papierkami- czy to jest bezpieczne?? Czy wyczyścić tym moje szkiełko?? Cholera w końcu dużo kosztowało. Na butelce napisane jest, że srodek jest tylko do szkła i jest oznaczenie SHMC-Special. Smierdzi to jak zwykły rozpuszczalnik....nie wiem czy to bezpieczne. No i te papierki.
Pozdrawiam
Pucha i szkła NIKON![]()
Spoko można czyścić - ja czyszczę chemaxem i jest ok (też b+w mrc). A mam pytanie też gdzie dostałeś 2 filtry b+w mrc za 400?Zamieszczone przez Robert S.
![]()
Pozdrawiam Piotr
Skontaktuj się z nami