Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Torba..

Domyślnie

ja ma LowePro Reporter też ma ten plus że się do ciała dopasowuje, czekałem na te Mekko ale sie nie doczekałem w zeszłym roku, jednak z doświadczenia wiem że na więcej sprzętu to lepszy jest plecak, torba za duża i za ciężka nie jest wygodna, przeszkadza w robieniu zdjęć, a plecak ważył mi na zlocie 14 kg i było ok
    jednak każdy może mieć inne zdanie
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cześć,

Ja też borykałem się niedawno z wyborem jakiejś torby na zabawki.
    Po szukaniu czytaniu i przeglądaniu postanowiłem zaryzykować i kupilem z alledrogo cos takiego
    http://www.allegro.pl/item185460444_...w_statywu.html

Używam od miesiąca, przeżyła kilka plenerow, rajd samochodowy i jak na razie jest super.
    Zalety wypatrzone w akcji:
    - szczelne zamki (na rajdzie szutrowym gdzie kurzu było co niemiara środek zapiętej torby pozostał "nienaruszony"
    - wytrzymała (nie traktuję jej jakoś szczególnie ostrożnie i jak na razie zero obrażeń)
    - ma paski do noszenia jak plecak (i o dziwo jest to całkiem wygodne!)
    - pojemna jak diabli (2xbody, 4x szkła, ładowarka, ładowarka do akku, sb800,sb22, filtry kable i jeszcze nie full)
    - można w miarę komfortowo operować (wymieniać szkła) mając torbę na ramieniu

jak na 150 PLN które wydałem to jestem naprawdę super zadowolony!

Jeszcze słowo komentarza: nie mam nic wspólnego ze sprzedawca i pisze to tylko dlatego, że jak sam szukałem info to nic o tych produktach nie znalazłem.

mam nadzieje, że komuś moje wypociny przydadzą.

pozdrawiam,
    TymancjO

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów