Szukaj
Podoba mi sie HDRowatosc zdjecia, abstrakcyjne kolory i splaszczony kontrast. Kadr podoba mi sie troche mniej przez "niepokoj" po bokach. Moze nieco za wczesnie zrobione i przez to swiatla i reflexy na mokrej ulicy nieco za malo wyksponowane. Choc on the other hand o tej porze roku po parunastu minutach bylo juz po wilgoci i reflexach. Podoba mi sie (o ile to ma jakiekolwiek znaczenie). P.S. Jesli ju kolega w Elberfeld to polecam nieopodal polozony Düsseldorf z Mediehafen i Gehrybauten.
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 10-07-2016 o 10:21
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Moim zdanie trochę za cukierkowo.
D610 | T70-200 2,8 VC USD | T24-70 2,8 VC USD | N85 1,8G
Flickr
A kto tu mi po mieście gania z aparatem?fajnie wyszło, mimo cukierkowatości. Szczególnie warto docenić znając prawdziwy widok
![]()
Ogladam zdjecie na normalnym monitorze- podoba mi sie jeszcze bardziej wlasnie przez kolory!
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
D610 | T70-200 2,8 VC USD | T24-70 2,8 VC USD | N85 1,8G
Flickr
Udawanie światła to bardzo ciężka sprawa
...i tu nie do konca sie udalo. Ale punkty ode mnie (czyli wartosc punktow nie za duza) za przekonanie, ze zdjecia trzeba edytowac i to czasem bardzo mocno. Nasirze, idz ta droga!
Skontaktuj się z nami