Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Elberfeld

Post Elberfeld

D5100 Nikoś........kto powiedział fajrant !!!

Domyślnie

Przeostrzone, przesycone kolory, za mocno wyciągnięte cienie... Co Ci się w tym zdjęciu podoba?
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Podoba mi sie HDRowatosc zdjecia, abstrakcyjne kolory i splaszczony kontrast. Kadr podoba mi sie troche mniej przez "niepokoj" po bokach. Moze nieco za wczesnie zrobione i przez to swiatla i reflexy na mokrej ulicy nieco za malo wyksponowane. Choc on the other hand o tej porze roku po parunastu minutach bylo juz po wilgoci i reflexach. Podoba mi sie (o ile to ma jakiekolwiek znaczenie). P.S. Jesli ju kolega w Elberfeld to polecam nieopodal polozony Düsseldorf z Mediehafen i Gehrybauten.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 10-07-2016 o 10:21
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Moim zdanie trochę za cukierkowo.
    D610 | T70-200 2,8 VC USD | T24-70 2,8 VC USD | N85 1,8G
    Flickr

Domyślnie

A kto tu mi po mieście gania z aparatem? fajnie wyszło, mimo cukierkowatości. Szczególnie warto docenić znając prawdziwy widok
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Ogladam zdjecie na normalnym monitorze- podoba mi sie jeszcze bardziej wlasnie przez kolory!
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawl_s Zobacz posta
    Szczególnie warto docenić znając prawdziwy widok
    Takie coś mi chodziło po głowie. Gdybym znał prawdziwy widok, to może bym te cukierki inaczej traktował.
    D610 | T70-200 2,8 VC USD | T24-70 2,8 VC USD | N85 1,8G
    Flickr

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie plusy i minusy i dorzucę jeszcze jednego cukierka.

2.

Ostatnio edytowane przez Nasir ; 12-07-2016 o 21:45
    D5100 Nikoś........kto powiedział fajrant !!!

Domyślnie

Udawanie światła to bardzo ciężka sprawa

Domyślnie

...i tu nie do konca sie udalo. Ale punkty ode mnie (czyli wartosc punktow nie za duza) za przekonanie, ze zdjecia trzeba edytowac i to czasem bardzo mocno. Nasirze, idz ta droga!

Uprawnienia umieszczania postów