Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
    momo
    Gość

Unhappy wyswietlacz nikon D80

witam jestem tu nowyt mam pytanie co do wyswietlacza niokona D80 czy wtradcie robienia foty nie powinno byc na wyswietlaczu lcd tego co fotografuje tak mialem w sony r1 jak chcialem zrobic fotkie widzialem na wyswietlaczu to co fotografowalem a tu jak jest moze cos w ustawieniach poprosze o porade

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez momo Zobacz posta
    witam jestem tu nowyt mam pytanie co do wyswietlacza niokona D80 czy wtradcie robienia foty nie powinno byc na wyswietlaczu lcd tego co fotografuje tak mialem w sony r1 jak chcialem zrobic fotkie widzialem na wyswietlaczu to co fotografowalem a tu jak jest moze cos w ustawieniach poprosze o porade
    No w tym przypadku możesz być zawiedziony
    większość jeżeli nie wszystkie lustra nie mają podglądu ekspozycji na wyświetlaczu
    i BARDZO DOBRZE
    pozdrawiam
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Domyślnie

Niestety - w tradycyjnych lustrzankach jest to cholernie problematyczne i (pominąwszy wyjątki - niektóre Olympusy i w ograniczonym stopniu niektóre Canony) praktycznie się w nich tego typu możliwość nie pojawia. Zamykam temat, bo to trochę lamerskie pytanie i zaraz forumowi szydercy nie dadzą ci żyć

Uprawnienia umieszczania postów