To inaczej - czy jakby było odwrotnie czyli "klasycznie" - więcej powietrza po lewej stroni kadru - czy według was byłoby bardzie: lepiej czy "poprawniej " ?
Szukaj
To inaczej - czy jakby było odwrotnie czyli "klasycznie" - więcej powietrza po lewej stroni kadru - czy według was byłoby bardzie: lepiej czy "poprawniej " ?
Powiem jak zobaczę
Ale kwadrat mi sie podoba. Jak powieksze ekran w telefonie to moge sobie zakryc prawa stronę i wtedy podoba mi sie bardziej.
Czasami lubie bardziej wypelnione kadry, a czasami takie luzne jak ten akt Izy z rzeką.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 30-07-2016 o 21:47
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
a bez niebieskiego mozesz też pokazać ?
Kolor ciut za zimny jak dla mnie i pionowy kadr bym wolał, modelki ciut więcej, ale tak ogólnie podoba się , pomysł też ok![]()
tak dwa światy połączone![]()
Jak dla mnie dużo lepiej w odbiorze, mniej chłodu a to najważniejszeKadr mocniej przykuwa uwagę, to lubię
![]()
Zdecydowanie, przynajmniej dla mnie na plus
Chyba juz mi przeszly eksperymenty, dziwna obróbka, zbyt duzy kontrast i itp
Teraz jest jakby normalniej
być moze że jest to moje wewnętrzne odreagowanie
Po prostu "u nas" musi być "ciepło" bo inaczej jest "nie fajnie" ale ja w tej chwili wolę zimną dominantę
Ale ta niebieskawość nie wszędzie pasuje, czasem po prostu drażni.
Skontaktuj się z nami