Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Rozbłysk...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rozbłysk...

...nad szczytem An Teallach. No nie był bym sobą gdybym nie zrobił pionu. Mam nadzieję, że przypadnie do gustu.
    I biję się w pierś, dałem większy rozmiar... ale jak mi się oberwie od administracji po uszach, to już mnie nikt nie namówi na powiększanie znaczków pocztowych.

|K-1|P15-30@15mm|ISO100|f18|1/20sek.|+/-3EV|
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dobre, lepsze, najlepsze - czyli świetnie się ogląda takie kadry, bajka kolor, w ogóle świetnie te chmurki się tam przewijają wokół szczytów, zazdroszczę chwili i umiejętności
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Bardzo pieknie. Nie mozna lepiej. Profesjonalnie wykonane i edytowane zdjecie.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Wymiatasz ostatnimi czasy , podoba mi wszystko (obróbka ,kolor , kadr) , no i jest przestrzeń nad szczytami .
    ilu użyłeś zdjęć do złożenia tego kadru ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcom Zobacz posta
    ilu użyłeś zdjęć do złożenia tego kadru ?
    dwóch naświetleń o 3 stopnie... ale powiem szczerze, że musiałem dużo rozświetlać niedoświetlony kadr dla nieba aby wyszło w miarę naturalnie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jak ja lubię te kolory
    Standardowo: znakomite miejsce, rewelacyjny kadr, super technika i te... nooo... Jak to się nazywa...??? Aha... w pierwszym zdaniu już napisałem...

Domyślnie

Sebek, jest super, technika ekstra, ale przyczepie sie do kolorow a konkretnie za duzo magnety i tak jak na skalkach przeboleje tak w cieniu to nie wyglada dobrze, poza tym jest ekstra...jakie to szklo ma taka gwiazdke? Przypomina sigmowe smiglo, ale duzo suptelniejsze, ladne.

Domyślnie

Ładnie jest Sebastian.
    Grzesiek - to Pentax 15-30
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Pełen wypas. Jedno z lepszych Twoich jakie widziałem. Choć to o czym wspomina a proposów kolorów Greg trochę ma sens .