Masakra, mistrzem takie patałachy!! Z trzeciego miejsca z grupy. Same remisy po drodze... Najgorszy mistrz Europy od czasów Grecji.
Krystynę mogli zostawić w szatni już dawno.
Przynajmniej Szpakowski wymiata![]()
Szukaj
Masakra, mistrzem takie patałachy!! Z trzeciego miejsca z grupy. Same remisy po drodze... Najgorszy mistrz Europy od czasów Grecji.
Krystynę mogli zostawić w szatni już dawno.
Przynajmniej Szpakowski wymiata![]()
Coraz częściej wygrywa antyfutbol. Niestety, piłka kopana schodzi na psy.
"Niestety nie było już Krystiano Ronaldo, ale natchnął ich gdzieś swoim duchem do gry..." Dariusz Sz.
Krystyna by się wzruszyła... I "Jej duch" też![]()
Panowie, ani jedni, ani drudzy na finał nie zasłużyli. Francuzi byli faworyzowani przez sędziów i gdyby nie oni, to Żabojady by nawet z grupy nie wyszły. Karma wraca. Chamski faul na Ronaldo, który był przeznaczony typowo na eliminację zawodnika, się zemścił.
Ronaldo nie dzierżę, ale lepiej on, niż francuskie pieseczki, co w 39-tym za Linią Maginota siedziały![]()
Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał
Portugalia mistrzem wbrew sędziom lansujacym żaby. Dobrze, że utarli wszystkim nosa. Lepiej, że to oni aniżeli żaby...
Nikon
Zasłużenie czy nie zasłużenie, tego za kilka lat nikt nie będzie pamiętał, a tytuł zostanie. Dzięki wszystkim za wspólną zabawę i gratulacje dla Archibald683 i pawl_s za wygraną! A ja cholera na najgorszym 4 miejscujak żyć?;-D
x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90
trochę mnie na forum nie było więc nie wiem co się dzieje?
Co napisałał ten Janusz tomefoott czy jak mu tam było?
Proszę o piriva od moda to zapodam odpowiednią wiadomość
Moje zdanie się nie zmieniło. Nawałka super. Fabian super.
Wybronił nam zresztą ten ćwierćfinał.
Na karne dało się wstawić kogoś innego.
Pisałem to na "świeżo" i moje zdanie się nie zmieniło.
Tylko jakiś wsiowy wąsaty Marian mógł to wziąć za "obrazoburczom krytykem repreznetacjii poliski"
Na urlopie bezinternetowym jestem a tu taka niespodzianka. brawo Archi i ja![]()
Skontaktuj się z nami