Close

Strona 4 z 47 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 461

Domyślnie

Zgodnie z brakiem sprzeciwu (na obecną chwilę) większości uczestników zabawy nadal w mocy pozostaje zapis regulaminowy, że można typować strzelców (jak ktoś chce) i za prawidłowe wytypowanie każdego będzie przyznany bonusowy 1pkt ........

Sprzeciw bezwzględnej większości uczestników zabawy, wyrażony pisemnie, przerwie możliwość zdobywania punktów z tego tytułu od kolejnego dnia meczowego

Domyślnie

Jeszcze dwóch niech wyrazi zgodę na zabawę bez strzelców...

Domyślnie

"typer" to angielskie slowo?
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Dobrze - bez strzelców - przeciwnicy - macie mój głos. To gra zespołowa. Dodatkowo za tym przemawia fakt punktacji:

Typując 10:10 zyskuje się prawie za każdego strzelca po punkcie, wymieniając wszystkich zawodników z pola, przy wyniku 4:3 ma się 7 punktów za samych strzelców - więc więcej niż za poprawny wynik. Im wyższe wyniki tym więcej punktów dla obstawiającego. Uprościłem, ale chyba wiadomo o co chodzi.
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Czyli jest już 7/8. Jeszcze tylko jedna osoba i będzie ok. Choć pewnie podający strzelców nam odjadą...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FelTom Zobacz posta
    Można typować jeszcze minuty strzelenia gola, ilość żółtych i czerwonych kartek, ilość kibiców na stadionie...
    .
    Bez przesady, typowanie strzelców, a wróżenie jak potoczy się cały mecz to co innego, ja bym zostawił strzelców, ale widzę, że sporo przeciwko jest, no trudno.

Schematy jak oszukać system są bez sensu jak to tylko forumowa zabawa bez materialnych nagród, kto by się chciał w coś takiego bawić, co najwyżej podbić punkty za dokładny wynik
    Ostatnio edytowane przez megasnajper ; 11-06-2016 o 20:38

Domyślnie

gratki >>megasnajper<< za typowanie meczu Walia-Słowacja; prawie rozbiłeś bank ......

Domyślnie

Ale to nawet nie o to chodzi, że teraz jak dobrze wytypowałem to jestem za, a jakbym był do tyłu to przeciw, jak mówiłem, można podbić punkty za sam dobry wynik na tyle by strzelcy goli (pewnie średnio nie więcej niż 3 na mecz będzie) nie mieli aż takiego wpływu. Przecież to i tak tylko zabawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez megasnajper Zobacz posta
    Schematy jak oszukać system są bez sensu jak to tylko forumowa zabawa bez materialnych nagród, kto by się chciał w coś takiego bawić, co najwyżej podbić punkty za dokładny wynik
    Dokładnie.
    Specjalnie czy niechcący - lepiej żeby niedoskonałość systemu punktowego nie wpływała na końcowy rezultat.
    Słabość systemu dodawania punktów za strzelców wyszła mi mimochodem.

Proponował bym przyznawać duże punkty za wyniki:
    3pkt za dokładny rezultat bramkowy
    1pkt za niedokladny rezultat - wytypowanie zwycięzcy, lub remisu.

Oraz małe punkty - za strzelców.

Prowadzenie dwóch klasyfikacji : małych i dużych punktow oddzielnie.

Ktoś kto zbierze dużo dużych pkt wygra. Jeśli dodatkowo zdobędzie dużo małych punktów - połączenie dokładnych wyników i strzelców - czapki z głów !!
    Przy zbliżonych dużych wynikach w dużych punktach - małe mogłyby być decydujące.
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Nie sądzę by komplikowanie klasyfikacji miało jakikolwiek sens, ja bym jeżeli już mamy coś zmieniać przemnożył ilość punktów za doby typ razy dwa albo i trzy i tyle. Wtedy za dobry wynik dostaje się 6/9 a za piłkarzy te parę już aż takiej różnicy nie zrobi

Strona 4 z 47 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni