Close

Strona 35 z 47 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 461

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Ale kogo miał zmieniać? Zaczyna się. Pisanie bzdur.
    Po raz pierwszy od 1982 nie wstydzę sie za PL reprezentacje. I po raz pierwszy od dawna widzę piłkarzy, którzy po takim przegranym meczu naprawdę tego żałują (a nie idą na luzie do kasy). I to wykrzesał z nich Nawałka.
    100% racji
    x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90

Domyślnie

zgadzam sie że Fabiańskiemu obrona karnych nie lezy..zdecydowanie lepszy byłby Szczesny. Portugalia była lepsza i trzeba to przyznać..Zagraliśmy dobrze pierwsze 15 minut meczu a potem dalismy sie zepchnac do defensywy.Przykro mi jezeli obrażam czyjes uczucia patriotyczne ale to piłka i Portugalczycy " siedzieli" na nas większa czesc meczu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rooner Zobacz posta
    szkoda, że nie zmieniono bramkarza np. na Boruca.
    Fabian ani razu piłki nie poczuł.
    10 karnych i w każdym go mylili - jakkolwiek wybronił nam wiele, to karne to nie jest jego najmocniejsza strona...
    Też jestem tego zdania. Tyczka byłaby większym problemem niż kładący się Fabiański. W polu super. W karnych - mniejszy problem niż stojąca tyczka.

Zmieniać? Na kogo? Na Peszko? Drewnianego Wawrzyniaka? No chyba, żeby Boruc w pole poszedł... Ale dobry bramkarz to niekoniecznie dobry napastnik.

Milik? Ja nie mogę, niech poćwiczy celność, bo słabo z tym.

Mimo tych żali... Grali lepiej niż Portugalczycy !! Tam tylko tem młody grał super. U nas super wszyscy. Milik celniej mógł strzelać a Fabiański bronić karne. Ale Fabiański grał super w polu, Milik dobrze w każdym aspekcie, poza końcową celnością. Sytuacji mieliśmy więcej i wszystkie lepsze. Graczem meczu był Jędrzejczyk, Błaszczykowski, Fabiański, Krychowiak, Lewandowski... Normalnie każdy nasz zawodnik. U Portugalczyków - tylko strzelec bramki.

Nerwów by nie było, gdyby po strzeleniu bramki strzelili ze dwie kolejne sparaliżowanym Portugalczykom.
    Ostatnio edytowane przez FelTom ; 01-07-2016 o 00:20
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leighadams Zobacz posta
    Kuzwa szkoda... na prawdę była spora szansa na historyczny wynik
    Jestem kiepski w te klocki ale to chyba jest absolutnie historyczny wynik ... tym bardziej w kwestii karnych ...
    NIKON ENTRY LEVEL D 810 + N 24-70 II VR

Domyślnie

To były zdecydowanie NAJLEPSZE WYSTĘPY POLSKIEJ REPREZENTACJI! Szykują się świetne mistrzostwa świata! POLSKA!

Domyślnie

Zdecydowanie się przyłączam do gratulacji dla Polaków Można narzekać na to czy owo, ale nie można za to zapominać, że pewnie większość z nas zakładała powrót piłkarzy do domu po trzech meczach grupowych Tymczasem doszli do ćwierćfinałów i nie przegrali ani jednego meczu, a dłuższymi momentami było po prostu przyjemnie popatrzeć, jak wymieniają podania lub konstruują akcje Jak dla mnie zrobili swoje z dużą nawiązką i nie mają się czego wstydzić Oby tak dalej!

Domyślnie

Polska odpadla po przecietnym meczu z przecietna druzyna. Po szczesliwym awansie po meczu z wyraznie lepsza Szwajcaria http://www.uefa.com/uefaeuro/season=...ics/index.html przegrali Polacy z Portugalia w meczu, ktorego styl w niemieckojezycznym obszarze okreslony zostal jako "bieder" http://www.uefa.com/uefaeuro/season=...ics/index.html. Postep (w porownaniu z ME w Polsce) jest znaczny, ale "zachwyt" lub "duma" naleza to typowo polskiego "Polacy, nic sie nie stalo!". Oczywiscie mozna zaklinac rzeczywistosc i wmawiac sobie, ze polska druzyna gra na swiatowym poziomie, ale ME we Francji nie moga za dowod posluzyc- wygrali Polacy swoje mecze w regularnym strzelajac jednego gola druzynie skompletowanej z angielskich 2go i 3cio ligowcow oraz skacowanym i zatrutym nikotyna Ukraincom. Polskim kibicom posiadajacym kamery fmy Nikon zycze wielu powodow do "dumy" i "zachwytow".
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 01-07-2016 o 07:28
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

@sufenta nie chcę z Tobą wchodzić w dyskusję, bo nie widzę sensu, nie chcę udowadniać który z nas na czym się zna, a który nie... Powiem tylko tyle, jeżeli na tym etapie mistrzostw nie ma już dawno Hiszpanii, Anglii, a my remisujemy z MŚ Niemcami i nie przegrywamy ani jednego meczu, to ja przynajmniej jestem dumny i z optymizmem patrzę na MŚ, bo będzie tam grała drużyna, która miała się niezakwalifikować na ME... A Tobie, zamiast czytania artykułów w internecie, proponuję uważnie oglądać mecze i wyciągać wnioski Pozdrawiam serdecznie!

Domyślnie

Nie musisz mi nieczego udowadniac- na pilce sie nie znam. Wnioski (na moim amatorskim poziomie) wyciagam ogladajac mecze. Nie jest prawda, ze Polska nie przegrala zadnego meczu- wczorajszy przegrala- mecz z pewnoscia mozna gdzies w "internetach" raz jeszcze zobaczyc- patrz uwaznie i licz bramki.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    Polska odpadla po przecietnym meczu z przprzecietnanecietna druzyna. Po szczesliwym awansie po meczu z wyraznie lepsza Szwajcaria http://www.uefa.com/uefaeuro/season=...ics/index.html przegrali Polacy z Portugalia w meczu, ktorego styl w niemieckojezycznym obszarze okreslony zostal jako "bieder" http://www.uefa.com/uefaeuro/season=...ics/index.html. Postep (w porownaniu z ME w Polsce) jest znaczny, ale "zachwyt" lub "duma" naleza to typowo polskiego "Polacy, nic sie nie stalo!". Oczywiscie mozna zaklinac rzeczywistosc i wmawiac sobie, ze polska druzyna gra na swiatowym poziomie, ale ME we Francji nie moga za dowod posluzyc- wygrali Polacy swoje mecze w regularnym strzelajac jednego gola druzynie skompletowanej z angielskich 2go i 3cio ligowcow oraz skacowanym i zatrutym nikotyna Ukraincom. Polskim kibicom posiadajacym kamery fmy Nikon zycze wielu powodow do "dumy" i "zachwytow".
    Mam niemalże identycznie odczucia...

Dumnym to można być zdobywając mistrzostwo bo tylko takich pamięta historia. Postęp polska ekipa zrobiła (dawniej z grupy nie wychodzili) ale szczerze mówiąc już po meczu ze znacznie lepiej grającą Szwajcarią powinni jechać do domu. I taka jest prawda. Co się odwlecze...

Strona 35 z 47 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni