Cóż... Niemcy jednak strzelili. Niewiele brakowało. Obrona Irlandzka pn bardzo dobra! Albo Nasi i Niemcy tak słabi w ataku![]()
Szukaj
Cóż... Niemcy jednak strzelili. Niewiele brakowało. Obrona Irlandzka pn bardzo dobra! Albo Nasi i Niemcy tak słabi w ataku![]()
ja teraz poczekam kto trafi na Islandie, Wegry... tego typu zespoly. moze byc jeszcze sporo niespodzianek![]()
侍
Statystyka spotkania Polska : Ukraina- kliknac w "Statistik"- inaczej nie chce sie wkleic http://www.welt.de/sport/fussball/em...-gelingen.html
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 21-06-2016 o 20:47
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Interesujące są faule i podania... Jeśli dobrze rozkminiam niemiecki.
od gory: wygrane pojedynki, kontakty z pilka, strzaly na bramke, podania, celne podania, rogi, fouls, off-sides, kartki
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Dzięki.
Dużo niecelnych podań, niewiele przy piłce...
Najważniejsze że bramkarz i obrona na 0.
Szkoda, że Lewy nie za bardzo ma z kim grać.
Cofa się pod bramkę. Ściąga na siebie po dwóch obrońców. Po kilka razy sfaulowany. Ze 2 żółte kartki na nim.
Strat pewnie ma tyle co inni. Za mało nasi wychodzą na pozycje - żeby posiadający piłkę miał gdzie podać.
Za mało wykorzystują pracę Lewego inni zawodnicy w ofensywie. Na szczęście Błaszczykowski i Milik mieli swoje 5min.
No nie wiem, takie mam wrażenia po tych trzech meczach. Chciałoby się oglądać częściej naszych zawodników strzelających bramki przeciwnikom.
Nareszcie reprezentacja na światowym poziomie. To cieszy najbardziej.
co tam statystyki ........; zwycięzców się nie sądzi
Liczę na to, że w końcu "odpalimy". Póki co bardzo cieszy zero z tyłu (w trzech meczach). Tego się nie spodziewałem ....
Ale jak nam się pięknie drabinka wyczyściła ...........; wystarczy pokonać Szwajcarię potem Chorwację a na koniec Belgię i jesteśmy w finale !
W drugiej serii tylko ja zaliczyłem punkcik .......
Tyle, że Chorwaci gdyby nie glupkowate zachowanie ich kiboli w meczu z czechami to mieliby komplecik pkt - wychodzi na to, że cos tam grają. Belgia to już też wysokie progi, ale nie ma co za daleko wybiegać w przyszłość, najpierw trzeba pokonać szwajcarów, a wydaje mi się, że wcale nie będzie tak łatwo. No chyba, że Robert odpali.
x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90
Skontaktuj się z nami