dzis zero... ehh... Rumuni zawiedli. w drugim meczu naprawde wcale nie jest mi szkoda ze zle wytypowalem. Fr byli beznadziejni.
Szukaj
dzis zero... ehh... Rumuni zawiedli. w drugim meczu naprawde wcale nie jest mi szkoda ze zle wytypowalem. Fr byli beznadziejni.
侍
Rumuni zawiedli aż przykro się ich oglądało. Za to Albania tak pozytywnie zaskoczyła!!
Komentatorzy na stacji krwiopijców... Oni oglądali inny mecz niż ja XD
Coś tam z początku bredzili o przewadze Rumunii, podczas gdy tylko Albania stwarzała klarowne sytuacje do zdobycia bramki. W końcu im się udało, aż dziwne, że tylko raz. Rumunia poza jedną chyba sytuacją nie wypracowała sobie chyba nic.
Stare, solidne firmy - dawniejsi sprawcy wielu niespodzianek, jak Ukraina i Rumunia... Zatraciły swój potencjał.
To miejsce zajmą inni, mam nadzieję, że Węgrzy i nasi.
Tak grają, że się nie da typować![]()
Dopóki typowałem na oślep, to mi szło. Jak ostatnio zacząłem sprawdzać jak drużyny radziły sobie wcześniej i kombinować na tej podstawie, to nic nie mogę trafić. Może w 1/8 będzie lepiej.
To chyba najlepsze rozwiązanie, im mniej się zastanawiam tym lepiej mi idzie, jak w weekend cośtam czytałem o drużynach to kompletnie nic nie ustrzeliłem![]()
hehehe ......
w domu też sobie robimy takie mini typowanie ..... wygrywa córka, która delikatnie mówiąc, ma bardzo nikłe pojęcie o piłce; i to żeby jeszcze wygrywała nieznacznie ..... nie ! ma prawie dwa razy tyle punktów co pozostali domownicy; wczoraj np. ustrzeliła maxa ........
Tak to już jest .......
Archi - na co czekasz? Poproś córkę o typy i biegiem do kolektur obstawiać zakłady
Biegiem to może nie, ale jednak bym się przeszedł. Nie ze swoimi typami lecz córki. Jakbym posiadał córkę z takimi zdolnościami rzecz jasna![]()
Zastanowię się ....
No to dzisiaj Ruscy dostali srogie baty ......, a dla Słowaków szacun za wywalczenie punktu.
Piwko schłodzone ? Szalik na szyji ? Wuwuzela przygotowana ? Za chwilę startujemy !
Liczę, że Lewandowski wsadzi dziś dwie brameczki .......
Czuję, ze w II połowie Lewy się odblokuje![]()
x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90
Skontaktuj się z nami