Wybieram 4 i 7, co prawda turystyki ale nic im nie brakuje, kadrowanie przemyślane, ktoś kto nie był w tych górach może sobie je w tym secie wyobrazić. Ogólnie bardzo ładnie.
Szukaj
Jako że to moje podwórko też skomentuję,.. 1-ka Typowy kadr z tego miejsca, ładnie wybrnąłeś z czarnych zazwyczaj cieni w kotle. 2-ka bardzo mi się podoba, nieoklepane miejsce, ładny klimat, dobry kadr,.. może bym minimalnie ocieplił. 3-ka fajna wieloplanowość, na szczęście schronisko nie centralnie, gdybyś jeszcze popracował nad światłem na pierwszym planie...4-ka Dobrze wybrnąłeś z kadrowania pod światło.., tu bym nieco ocieplił,zdejmując lekko fiolet z nieba..,aby fota była bardziej złota. 5-ka i 6-ka niekonieczne w tym zestawie. 7-ka Bardzo dobra nieprzekombinowana, z trafnie dobranym czasem,woda rozmyta a nie jest to już mleko. 8-ka OK.., jest przestrzeń, ładne niebo,droga prowadzi w silny punkt..,nie poznaję co prawda miejsca, prawdopodobnie to czeska strona. 9-ka nieco gorsza kadrowo i kolorystycznie od 1-ki..,dlatego niekonieczna w tym zestawie. 10-ka OK.., Może też bym delikatnie ją ocieplił. Te moje subiektywne uwagi dotyczące głównie kolorystyki nie koniecznie muszą być trafne..,po prostu tak to widzę... Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami