Przyjemny dla oka widok, a i sam wodospad robi wrażenie dzięki ludzikowi.
Technicznie jak to u Ciebie.
P.S. Już zacieram rączki...![]()
![]()
![]()
Szukaj
Przyjemny dla oka widok, a i sam wodospad robi wrażenie dzięki ludzikowi.
Technicznie jak to u Ciebie.
P.S. Już zacieram rączki...![]()
![]()
![]()
Dzięki bardzo, obawiam się że tego tutka nie publikowałem na YT.Minimalnie więcej dołu aby zrównoważyć potęgę wodospadu by się przydało, ale i bez tego jest bardzo dobrze, człowiek oddaje skalę, do kolorów uwag nie mam żadnych. Muszę zerknąć do któregoś z Twoich tutoriali odnośnie tej techniki, może się czegoś nauczę
Ja to szanujęZgadzam się z przedmówcami i z sobą.
Cieszy mnie to że da się to zobaczyćBardzo dobrze dopracowany obrazek.
Dziękuję bardzoFajny ten człowiek oddaje rozmiar całości, niebo kolorem się odcina od wody, a całość jak zwykle u biegłego ciekawie skomponowana i dopracowana
Dzięki bardzo, więcej będzie z innego kadru i wówczas będzie inaczejFajowe Facio dodaje mega klimatu do fotki Jednak widziałbym więcej góry i dołu teraz to troszkę za ciasno
Pewnie że się dało, pisałem o tym wcześniej dla czego taka decyzja.Oj ciasno faktycznie. Nie dało sie szerzej ?
A miło słyszeć, ciszę się że udało mi się jednego ludka złapać - bo to nie jest takie proste!Przyjemny dla oka widok, a i sam wodospad robi wrażenie dzięki ludzikowi .
Technicznie jak to u Ciebie .
P.S. Już zacieram rączki...
Jeśli kolega zaciera rączki, to nie będzie żałował decyzji
Jak to mawiają rodacy, że tam to nawet zdjęcia supermarketów można robić - i też super wyglądają!
Kolega obskoczy szybciutko w weekend, zdjęciami z biodra.
Tam nie da się spaprać nic, zdjęcia same wychodzą - bo to taki piękny kraj
Kończąc te dywagacje odnośnie Islandii, życzę każdemu zainteresowanemu zobaczenia tego kraju.
Dziękuje za komentarze i pozdrawiam.
Rafal
Skontaktuj się z nami