Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Łąka

Domyślnie

Bardzo fajne i klimatyczne a poza tym super kolorki Pozdrawiam

Domyślnie

jaki tu spokuj i rownowaga ........ no cud miod
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Swiatlo nie wiem jak to robisz, ale widać coraz więcej dobrych kadrów u Ciebie. Siedzę na forum już kilka ładnych miesięcy i widzę, że się rozwijasz. Pozazdrościć
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    jaki tu spokuj i rownowaga
    Zachwiany lekko przez Twoją ortografię Niedźwiedziu
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Próbowałem odciąć trochę dołu i obraz staje się płaski i nijaki przez brak przejścia od ciemnej trawy do mgły
    ergo jest dobrze,
    bardzo ładne
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Podoba mi sie nawet bardzo, sama nigdy jeszcze takiej mgły nie zdołałam "zdjąć".
    Natomiast mój idealny kadr miałby tylko jedno drzewo (to po prawej) i płot, natomiast nie byłoby w nim tych zarośli po lewej.
    Wiem, że zapewne bzdury gadam, bo pewnie się tak nie dało, bo to czy tamto, a przede wszystkim to Twój kadr i Twoje planowanie, kadrowanie i wykonanie Tak sobie tylko dywaguję...
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Zobacz posta
    Podoba mi sie nawet bardzo, sama nigdy jeszcze takiej mgły nie zdołałam "zdjąć".
    Natomiast mój idealny kadr miałby tylko jedno drzewo (to po prawej) i płot, natomiast nie byłoby w nim tych zarośli po lewej.
    Wiem, że zapewne bzdury gadam, bo pewnie się tak nie dało, bo to czy tamto, a przede wszystkim to Twój kadr i Twoje planowanie, kadrowanie i wykonanie Tak sobie tylko dywaguję...
    Właśnie ta kombinacja tego gęstego zagajnika i samotnego drzewa obok spowodowały że zrobiłem to zdjęcie. Jechałem samochodem w kierunku plantacji irysów aby nie stracić tam wschodu słońca, i po lewej stronie nagle zobaczyłem tą kombinację tego zagajnika, drzewa i mgły. Bardzo mi się to spodobało, ale ponieważ pędziłem samochodem i jakoś nie chciało mi się zwalniać, to pojechałem dalej. Ale w głowie coś mi chodziło, coś mi wołało: wróć tam! Tak więc stwierdziłem że jak nie wrócę to będę żałował, zrobiłem więc ostry skręt w lewo, wróciłem i zrobiłem to zdjęcie. Jak już odjeżdżałem to mgły już zaczynały się podnosić do poziomu że prawie zupełnie zasłaniały zagajnik. Tak więc miałem sporo szczęścia.
    A zdjęcia irysów które były głównym celem podróży nie wyszły tak jak chciałem - ot stereotypowe widoczki pola kwiatowego. Tak więc potwierdza to zasadę że to fotografia musi znaleźć fotografa, a nie fotograf fotografię...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów