Cześć,
chciałem kupić wiertarkę akumulatorową do domu. Z jakiś zestawem wierteł. I co tam jeszcze potrzeba. Taki zestaw remontowo-naprawczo-majsterkowiczowy. Żeby można było coś skręcić, przykręcić, przewiercić itp. Co byście polecili?
Szukaj
Cześć,
chciałem kupić wiertarkę akumulatorową do domu. Z jakiś zestawem wierteł. I co tam jeszcze potrzeba. Taki zestaw remontowo-naprawczo-majsterkowiczowy. Żeby można było coś skręcić, przykręcić, przewiercić itp. Co byście polecili?
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Ja mam zielonego Boscha PSR, do codziennych 'robótek' ręcznych jak znalazł. Poloecam, choć minusem jest oczywiście brak udaru, ale codziennie nie 'boruję' więc nie narzekam. Z dwoma aku i kompletem wierteł/bitów zmieścisz się w 400 PLN. Pewnie są tańsze i równie dobre alternatywy, ale piszę z własnego doświadczenia.
Edyta: Zapomniałem dodać info o napięciu, ja mam tą 14,4V ... w mojej ocenie rozsądny kompromis pomiędzy ceną a mocą![]()
Ostatnio edytowane przez thekrycha ; 03-06-2016 o 12:05
Sprawdzony zestaw WIERTARKO-WKRĘTARKA SPARKY BR2 10,8 Li HD + dodatkowy akumulator+ szybka ładowarka + zestaw 10 bit-ów+walizka+3 lata gwarancji.
Festina lente!
Z tych co mam, jeden z lepszych w stosunku cena/jakość jest BLACK&DECKER EGBL188K
Skontaktuj się z nami