powtarzam, o zdjęciach można rozmawiać, nawet tych gorszych, ale widać nie tu - ktoś chce je wyrzucić do kosza, ktoś z niską samooceną szuka kogoś do pary, a jeszcze ktoś inny nie rozumie dlaczego powstały, bo takie bez fajerwerków jakieś...
mam z tym komentowaniem nawet ciekawe doświadczenie:
w ubiegłym roku pokazałem jeden cykl, który z wyjątkiem jednego wpisu umiarkowanie przychylnego miał, delikatnie mówiąc, oschłe komentarze
wysłałem go jednak na konkurs repo LencCulture - trzeba zapłacić za udział, a szanse raczej marne, z uwagi na ogromną liczbę uczestników, za to w pakiecie jest recenzja (powiem tylko, że przez przez prawie 10 lat na Forum takiej konkretnej nie czytałem)
nic nie wygrałem

ale co mnie zdziwiło, dostałem dodatkowego maila od redaktora, który napisał, że do grona finalistów zabrakło tylko trochę i dają mi konto Pro, bym mógł wrzucać materiały, które uznam za ciekawe
skąd taka rozbieżność, totalny zlew kontra zainteresowanie
to zresztą nie jedyny przykład, ale mniejsza o to
zastanawiam się, czy ten forumowy mainstream wyhodowany na portalach, jak 1X czy 500px, z tymi idiotycznymi gwiazdkami, punktami, wejściami, lajkami i ogólnie powielaniem schematów do omdlenia, już zupełnie zabił w ludziach potrzebę prób, szukania, tworzenia czegoś choćby odrobinę bardziej swojego
nie będę więcej męczył - siebie i innych tutaj, lepiej pogadam o sprzęcie w stosownych działach - będzie zdrowiej
Skontaktuj się z nami