Szukaj
Już myślałem, że nic nie wrzucisz
Fotki fajne, pewnie dzisiaj / jutro wstawię swoje z tej samej imprezy dla równowagi
Połapałeś widzę bez ludziów sporo ciekawych kadrów.
Mi osobiście Ferrari "nie robi". Jeżeli miałbym pominąć 993 to moim typem tej imprezy było wszystko z napisem "Alpina" na bloku silnika![]()
Za każdym razem, kiedy oglądam Twoje wstawki, myślę sobie, że bardzo chciałabym kiedyś tak edytować zdjęcia jak Ty. Za każdym razem ta obróbka jest spójna, wyważona, nie ma się wrażenia, że szalejesz na suwaczkach.Wszystko jest bardzo smacznie podane.
Czy podzielisz się z nami jak to robisz? A może inaczej - na co szczególnie zwracasz uwagę przed i w trakcie obróbki?
amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.
No przecież dopiero środa
Dzięki, faktycznie udało się "bezludziowo" w miarę. Na 250 GTE nikt nie zwracał uwagina naszym podwórku tylko SL-e i bawarki się liczą
- - - - kolejny post - - - - - -
rybuuu, dzięki, miło słyszećTo prawda, że nie bawię się zbytnio w wołanie. Używam profilu camera vivid w LR, który jest bardzo bliski temu co daje pucha. Kiedyś ściągnąłem od jakiegoś mądrego co pod D700 zrobił
Jak ognia unikam Adobe Standard, nie lubię i już. Co więcej? Zawsze nieco podbijam clarity, ligths, brightness, koryguję EV w dół, zdejmuję kontrast oraz doświetlam przez "lightning" i chyba to podstawowe zabiegi. Ma wyglądać naturalnie i żywo, taką mam koncepcję
Tutaj wszystkie foty były robione w trybie M, więc pozwoliłem szaleć tylko ISO
Parametry: 1/100, f/2.8, 50mm, bez korekty EV.
Robione d700? Zawsze się zastanawiam jak ty znajdujesz tyle miejsca na odejście od aut xd robione z polarem?
Ostatnio edytowane przez FiliPO ; 18-05-2016 o 14:24
Te! Ziomuś! A to szkło jest zaspawane na f/2.8?![]()
Na niektórych chyba za bardzo jednak pojechałeś ze światełkami w prawo
Generalnie, jak zwykle bardzo dobrze![]()
Ostatnio edytowane przez SerU ; 18-05-2016 o 21:01
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Tak jest, bo to kitajskie szkieło i się zacięło
Na których niby Ziomuś, konkrety!![]()
pes, używasz "pięćdziesiątki" na pełnej dziurze? Można gdzieś na blogu obejrzeć efekty?
Skontaktuj się z nami