Cześć wszystkim !
Tak jak w temacie, mam pytanie odnośnie wodoszczelnego pokrowca lub też obudowy najlepiej do nikona d3200, ktoś używa, mozecie coś polecić ? Osobiście na alledrogo znalazłem futerał aquapac za 295zł. Warto ?![]()
Szukaj
Cześć wszystkim !
Tak jak w temacie, mam pytanie odnośnie wodoszczelnego pokrowca lub też obudowy najlepiej do nikona d3200, ktoś używa, mozecie coś polecić ? Osobiście na alledrogo znalazłem futerał aquapac za 295zł. Warto ?![]()
Do czego to? Jeśli ochrona przed deszczem to polecam zwykłą reklamówkę ze sklepu - mówię zupełnie poważnie.
Pozdrawiam | D610 | 16-35 | 35 | 50 | 85 | 70-300 | X100T | X70 + WCL | thewanderingpath.com | instagram
Jak chcesz się z aparatem kąpać w jeziorze to kupić porządny, jak fotografować w deszczu wystarczy reklamówka.
Tutaj jest... podpis
Chodzi mi właśnie o to, żeby robić pod wodą zdjęcia, średnio wierzę w takie "pokrowce" więc może ktoś słyszał![]()
Jak chcesz robić zdjęcia pod wodą to kup to
Z aparatem "uzbrojonym" w woreczek z allegro bym nie ryzykował. Niby piszą, że kilka metrów pod wodą. Generalnie można spróbować. Kupić i sprawdzić czy nie przepuszcza wody, a dopiero później nurkować z body.
Ostatnio edytowane przez amirez ; 17-05-2016 o 12:14
Tutaj jest... podpis
Chyba jednak nie zainwestuje 8k do aparatu za 1kmoże jakoś uda mi się sprawdzić ten woreczek zanim bym kupił
![]()
Pozdrawiam | D610 | 16-35 | 35 | 50 | 85 | 70-300 | X100T | X70 + WCL | thewanderingpath.com | instagram
Jedynym rozsądnym finansowo rozwiązaniem jest wodoszczelny aparat kompaktowy.
Tak na marginesie to się zastawiam kto kupuje obudowy podwodne za 6-7 tyś. zł do aparatów klasy D3200?
Skontaktuj się z nami