Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie wodoszczelny pokrowiec

Cześć wszystkim !
    Tak jak w temacie, mam pytanie odnośnie wodoszczelnego pokrowca lub też obudowy najlepiej do nikona d3200, ktoś używa, mozecie coś polecić ? Osobiście na alledrogo znalazłem futerał aquapac za 295zł. Warto ?

Domyślnie

Do czego to? Jeśli ochrona przed deszczem to polecam zwykłą reklamówkę ze sklepu - mówię zupełnie poważnie.
    Pozdrawiam | D610 | 16-35 | 35 | 50 | 85 | 70-300 | X100T | X70 + WCL | thewanderingpath.com | instagram

Domyślnie

Jak chcesz się z aparatem kąpać w jeziorze to kupić porządny, jak fotografować w deszczu wystarczy reklamówka.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Chodzi mi właśnie o to, żeby robić pod wodą zdjęcia, średnio wierzę w takie "pokrowce" więc może ktoś słyszał

Domyślnie

Jak chcesz robić zdjęcia pod wodą to kup to
    Z aparatem "uzbrojonym" w woreczek z allegro bym nie ryzykował. Niby piszą, że kilka metrów pod wodą. Generalnie można spróbować. Kupić i sprawdzić czy nie przepuszcza wody, a dopiero później nurkować z body.
    Ostatnio edytowane przez amirez ; 17-05-2016 o 12:14
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Chyba jednak nie zainwestuje 8k do aparatu za 1k może jakoś uda mi się sprawdzić ten woreczek zanim bym kupił

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cuprzyk Zobacz posta
    Chyba jednak nie zainwestuje 8k do aparatu za 1k może jakoś uda mi się sprawdzić ten woreczek zanim bym kupił
    Używałem takiego worka do kompaktu. Jakość obrazu znacznie spadła przez szkło, które jest zamontowane w tym worku. Do tego samo używanie aparatu czy podgląd na LCD był bardzo utrudniony i upierdliwy. Generalnie nie polecam.
    Pozdrawiam | D610 | 16-35 | 35 | 50 | 85 | 70-300 | X100T | X70 + WCL | thewanderingpath.com | instagram

Domyślnie

Jedynym rozsądnym finansowo rozwiązaniem jest wodoszczelny aparat kompaktowy.

Tak na marginesie to się zastawiam kto kupuje obudowy podwodne za 6-7 tyś. zł do aparatów klasy D3200?
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Jedynym rozsądnym finansowo rozwiązaniem jest wodoszczelny aparat kompaktowy.

Tak na marginesie to się zastawiam kto kupuje obudowy podwodne za 6-7 tyś. zł do aparatów klasy D3200?
    właśnie o to chodzi myślałem o tym worku ale już wiem że bez sensu, kolega amirez podpowiedział, że jest coś takiego, dobrze wiedzieć ale zdecydowanie NIE