Oliwia
Szukaj
Oliwia
Wypijmy za blendy...
Hm nie no było tam "Tę burzę włosów każdy zna.Przy ustach dłoni chwiejny gest "Brakuje dołu, jest za mało miejsca moim zdaniem pod brodą.
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
jak Oliwia, jak Celina miala byc?
zdjecie OK jak dla mnie
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
ZePSułem minę w obróbce
Ciężka sprawa złapać dystans i patrzeć na ogół po dłuższym czasie...
Będę się musiał cofnąć o jakieś 3h obróbki wstecz, na szczęście mam pozapisywane kamienie milowe...
Wypijmy za blendy...
Podpisuję się pod poprzednimi komentarzami. Od siebie dodam, że z oczami dziwne rzeczy się dzieją - tak jakbyś "liquify'iem" przy nich mocno majstrował. Tęczówki mają dziwny kształt - w prawym oku modelki widzę owal, a w lewym jedna z krawędzi tęczówki jest szersza i rozmyta. Do tego białka imo za mocno rozjaśnione.
Co do ogółu zdjęcia - modelka ma faktycznie taką burzę włosów, czy klonowałeś je? Ciężko sobie wyobrazić jak one wyglądają w szerszym kadrze. Wg mnie zdjęcie by zyskało w kwadracie (ucinając trochę po bokach i dodając u dołu jak już ktoś wyżej wspomniał).
Nie zrozum mnie źle, nie piszę tego złośliwie tylko staram się wskazać co mi przeszkadza w odbiorze zdjęcia. Może trochę po prostu przekombinowałeś (3h na obróbkę zdjęcia portretowego to bardzo długo) i w wersji bliżej oryginału to zdjęcie wyglądało lepiej?
Dzięki za komentarze, czasami człowieka poniesie i gubi granicę picowania, szczególnie w połączeniu z butlą wina![]()
Wypijmy za blendy...
Skontaktuj się z nami