super bardzo mi się podoba Może ciut za żółto jest jak miałbym się czepić
Szukaj
super bardzo mi się podoba Może ciut za żółto jest jak miałbym się czepić
Mam niemiecką klawiaturę, a komputerowym idiotą jestem, toteż brak niektórych polskich znaków diakrystycznych.
Widzę że kolega w ciągu, skoro to juz kilka dni
"Szanuj to forum" odnosi się równiez do ortografii.
Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 15-05-2016 o 09:39
Kilka dni? Bardzo ciekawe.
I znów narobiłeś literówek, które powinien wyłapać każdy edytor. Widzisz drzazgi u innych, nie widząc belki u siebie? Czy masz gorszy dzień? Może cukier spadł?
Dalej cie wóda trzyma. Wspominałem już o niemieckiej klawiaturze i swoim idiotyzmie komputerowym.
No tak, dlatego w "toteż" możesz użyć "ż", a w "również" i "już" nie? I dlatego ze znaków diakrytycznych zrobiły się diakrystyczne? Dziwna ta niemiecka klawiatura. Spoko.
A no to i ja sobie pozwoliłem na odrobinę niechlujstwa. i w klatę muszę się walnąć.
Spoko. I luzik.
Cytacik o streecie z włączonym interwałem i waleniu do zapełnienia karty pozwoliłem sobie zapisać.
Trochę rozwalamy koledze wątek, za co przepraszam, gdyż ja to spowodowałem po spożyciu.
Ale skoro już się stało, to co, tam też nasadziłem byków? Bo nie pamiętam, a na trzeźwo raczej rzadko mi się zdarza.
Nie, po prostu niezwykła celnosć.(s bez kreski-niemiecka klawiatura) i podobne do moich odczuć, kiedy czasem widzę niektóre prace z tej dziedziny foto. I ich Autorów zaciekle broniących gniotów przeokrutnych.
Autora wątku również przepraszam.
Cóż, sam takowe produkuję, to znam warsztat.
Może niech mod to wyczyści, proszę.
+1 do moda.
Skontaktuj się z nami