Szukaj
Kolorowe wyglądają jak renderingi z projektu architektonicznego. Nie jestem też pewien czy mi się widzi ogólnie kadrowanie. Budynek o bryle dość trudnej do atrakcyjnego pokazania; może iść w kierunku jakichś przerysowań ? Nie wiem.
Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 04-05-2016 o 15:01
Dziękuję Panowie za opinie
1 i 4 to taka "klasyka" dla tego budynku. Z tej perspektywy wygląda najlepiej. Nie ma też mało atrakcyjnych "przeszkadzajek".
Jakby ktoś chciał dorzucić swoje 3 grosze to zapraszam![]()
Kadr najbardziej odpowiada mi w zdjęciu nr 4 - brak kontrowersyjnych cięć i elementów przeszkadzających. Edycja również i mnie nasuwa skojarzenia z wizualizacjami.
Ciekawy budynek dobrze pokazany, jeśli miałbym wskazać jakieś drobne kwestie do poprawy to na 1 wewnętrzna ściana mz zbyt rozświetlona, powinna być bardziej w cieniu (chociaż rozumiem że dla tej faktury warto rozjaśniać, też bym pewnie tak zrobił). 2 mi się podoba ale wydaje mi się że jakieś dystorsje są widoczne na pionach; poza tym pewnie bym ciął i ciął, eksperymentując z kadrami bez nieba i okien z lewej. Na 3 szkoda szczytu budynku, który się nie zmieścił w kadrze; 4 i 5 bardzo fajne kadrowo, przy czym na 5 cały LG bym wyczyścił - jakiś dziwny śmietnik obróbkowy się zrobił wokół tych gałęzi, i jeszcze coś dziwnego wchodzi w kadr (latarnia?). Ogólnie bardzo na plus, jestem zwolennikiem takiej "wizualizacyjnej" obróbkiJeśli masz inne kadry, z innej strony, chętnie zobaczę
![]()
@creep - dzięki za odzew. Faktycznie, wkradł się jakiś "śmieć obróbkowy" w wersji b&w.... do wystemplowania
będę coś podrzucał od czasu do czasu do wglądu![]()
Według mnie jest fajnie pokazane, po prostu miło się na to spogląda i jak na debiut w dziale to chyba jest bardzo dobrzePytanie czy o taki efekt a'la "wizualizacja dewelopera" chodziło? Jeżeli tak, to tym bardziej bdb.
Skontaktuj się z nami