Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 77 z 77

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fanta Zobacz posta
    Upewnij się też czy na pewno żartowałem, pojedź i sprawdź.
    Nie stać mnie na łapówki, a bez tego mogę nie wrócić...
    To jest forum fotograficzne, nie zamierzam zatem wychodzić z Tobą w niepoważną dyskusję polityczną, szczególnie że nie jestem fanatycznym wyznawcą Twojej wiary, ani żadnej innej... Ale myślę, że każdy wykształcony, poważny i racjonalnie myślący człowiek czytając Twoje wypowiedzi ochlapie sobie monitor, w wyniku nieoczekiwanego wybuchu śmiechu... Pozdrawiam i dużo radości z życia życzę, pomimo mieszkania w tak strasznym kraju uwięzionym przez Unię... Bez odbioru...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-05-2016 o 11:32

Domyślnie

A Wy nadał łamiecie sobie pazury na klawiaturach w tym jałowym temacie?

Domyślnie

Akurat tak się składa, że kręcę z Białorusinami i Ukraińcami interesy, więc coś tam wiem. Jak Ukrainę mozna określić w miarę cywilizowanym krajem, tak mówiąc o Białorusi cieszmy się, że mieszkamy w Polsce. Mentalność, funkcjonowanie państwa, poziom życia, biurokracja, korupcja itp. to nie różnica, to przepaść.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    A Wy nadał łamiecie sobie pazury na klawiaturach w tym jałowym temacie?
    No jakoś nie mogłem się powstrzymać, chociaż komentując powstrzymywałem się silnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Nie stać mnie na łapówki, a bez tego mogę nie wrócić...
    szczególnie że nie jestem fanatycznym wyznawcą Twojej wiary, ani żadnej innej... czytając Twoje wypowiedzi ochlapie sobie monitor, w wyniku nieoczekiwanego wychu śmiechu... Pozdrawiam i dużo radości z życia życzę, pomimo mieszkania w tak strasznym kraju uwięzionego przez Unię... Bez odbioru...
    Powielasz jakiś wyssany z palca populizm.Wiara nie ma tu nic do rzeczy.Kolejny raz pokazujesz że zmyślasz i nie czytasz ze zrozumieniem tego co napisałem.Twoja puenta pokazuje poziom dyskusji.
    Jak nie możesz się powstrzymać to może pavulon coś pomoże?

rsz
    Ja się bardzo cieszę z bycia Polakiem. Akurat Polska jest wolna od biurokracja i korupcji oczywiście . Z tą wspólną cechą naprawdę różnie bywa, mowa o mentalności.
    Ukraina cywilizowana? Niezłe i dlatego jest w Polsce około miliona imigrantów zarobkowych z Ukrainy nie Białorusi bo poziom życia tam wysoki. Dla informacji wniosek o status uchodźcy złożyło 1284 obywateli Ukrainy.
    Lepiej skup się na szlifowaniu interesów z Białorusinami to może przestaniesz pisać stereotypowo, nie wychodzi ci ale to nie moja wina.
    Ostatnio edytowane przez fanta ; 15-05-2016 o 21:32

Domyślnie

Matko matko, drugi post w karierze na forum od 4 lat i oba w temacie Białorusi, jakby jeszcze prawdziwe były, to jeszcze...

Z Białorusi ciężej o imigrantów czy uchodźców, bo tak jak kiedyś my na zachód jeździć nie mogliśmy, tak teraz oni nie mogą...

Niestety tradycyjnie już chyba, udało nam się sprowadzić temat do parteru a może i metr głębiej. Wydaje mi się, że kto miał dać się przekonać (czy to jednej stronie, czy drugiej) już dał, a pozostała część (z jednej i z drugiej strony) już raczej jest zabetonowana na stałe (przynajmniej ja na tą chwilę jestem) dlatego zamykam.

Dzięki wszystkim za argumenty i jednej i drugiej strony. Zawsze to okazja do nauczenia się czegoś nowego o świecie.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fanta Zobacz posta

rsz
    Ja się bardzo cieszę z bycia Polakiem. Akurat Polska jest wolna od biurokracja i korupcji oczywiście . Z tą wspólną cechą naprawdę różnie bywa, mowa o mentalności.
    Ukraina cywilizowana? Niezłe i dlatego jest w Polsce około miliona imigrantów zarobkowych z Ukrainy nie Białorusi bo poziom życia tam wysoki. Dla informacji wniosek o status uchodźcy złożyło 1284 obywateli Ukrainy.
    Lepiej skup się na szlifowaniu interesów z Białorusinami to może przestaniesz pisać stereotypowo, nie wychodzi ci ale to nie moja wina.
    Byłem na Ukrainie nie raz i nie pięć. Znam ten kraj i ludzi. To, że wyjeżdżają jest tak samo dziwne, jak Polacy zbierający niemieckie szparagi, oni do tego mają jeszcze Ruskich na karku. I proszę, nie pouczaj mnie jak mam robić interesy i jak mam widzieć i myśleć. Nie od wczoraj jestem na tym świecie.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678