Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 77

Cool Ustawa Inwigilacyjna

Ledwo się otrząsłem po Inwigilacji w Windows 10 a tu jeszcze prepaid trzeba będzie zarejestrować i poddać się Inwigilacji
    http://polska.newsweek.pl/ustawa-pis...,377422,1.html

Domyślnie

Niemcy rejestrują i żyją.
    Pozdrawiam

Street

ksh
    Gość

Domyślnie

Z tego co wiem to akurat operatorzy to proponowali jako rozwiązanie problemu, a politycy no cóż... nie grzeszą inteligencją, a to co tworzą to byle jakie i niechlujne przepisy, jeśli nie ogarnia się podstaw to jak mają się zastanawiać logicznie nad taką ustawą ?
    Rejestrowanie prepaid to nic złego dla kogoś co nie ma nic do ukrycia, a wolności nie szukajmy w europejskim sajuzie

Domyślnie

Ograniczenia wolności nie przeszkadzają ludziom, którzy jej nie mają.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Sama rejestracja kart sim prepaid to pryszcz, Ustawa jednak daje prawo do Inwigilacji a to jest mniej komfortowe, prywatność obywatela w Polsce stanie się ograniczona dość mocno, net też Inwigilują więc z obu stron człowiek Inwigilowany.

Domyślnie

Wszelkie formy komunikacji elektronicznej były, są i będą kontrolowane i inwigilowane przez rządy.
    Pozdrawiam

Street

Domyślnie

Nie ma co przeżywać. I tak zrobią, co zechcą. Chyba, że ludzie powiedzą im stanowczo... wystarczy...

Domyślnie

Przypominam tylko na wszelki wypadek, że nie rozmawiamy o polityce...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Co do Inwigilacji lipalipski to zgoda, ale teraz jeszcze Ustawę dorobili tak by to Legalnie robić, oj doczekał się człowiek ciekawych czasów, Inwigilacji się nie boję bo nic do ukrycia nie mam, ale u nas powoli robi się jak za "chińskim murem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Przypominam tylko na wszelki wypadek, że nie rozmawiamy o polityce...
    Trudno oddzielić inwigilację od polityków, którzy tę inwigilację wprowadzają...
    Nikon

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni