No właśnie u mojego wujka w banku to 25 funtów
Szukaj
No właśnie u mojego wujka w banku to 25 funtów
Nikon D90 i D80 | 50mm 1,8D AF | N 18-105 VR | S 18-200 | T 70-300 Macro | SB600
W moim (Lloyds) kosztuje ÂŁ9.50
Pursue happiness with diligence
Odbior przelewu tyle kosztuje?
Przeciez wyslylacie do nich nie oni do was...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Nie nadanie tyle kosztuje
Nikon D90 i D80 | 50mm 1,8D AF | N 18-105 VR | S 18-200 | T 70-300 Macro | SB600
za przelewy międzynarodowe placa oobydwie strony, chyba ze zrzucisz opłaty na bioracego. niektóre konta maja jednak to za darmo np. aliorbank konto wyzszej jakości
E tam, PayPal i po temacie.
Natomiast ostatnio "zabiłem" wszystkie banki w Jeleniej Górze, bo chciałem zrobić przelew złotówek na złotówkowe konto na Ukrainie - prowadzi je tam nasz PKO BP. I co? 15 ton braku wiedzy w bankach. Konto odbiorcy nie ma kodu IBAN i "nie da się". W końcu, pomimo alergii na PKO BP, założyłem tam konto internetowe i sam zrobiłem przelew - się dało. Ale 6 godzin spędzonych w bankach jak krew w piach. :/
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Nawet nie wymieniaj nazwy tego banku, bo mi ciśnienie podnosisz.
Kiedyś skuteczne zrobienie przelewu na rachunek w innym banku zajęło mi około tydzień.
Kwota była spora, więc bank wymaga weryfikacji telefonicznej.
Zweryfikować nie może, bo w systemie nie mają mojego numeru telefonu.
Numeru nie mają, bo pracownik nie dodał przy zakładaniu rachunku technicznego (chociaż podawałem wszystkie dane kontaktowe).
W systemie online numeru nie można dodać, można tylko zmienić. A żeby zmienić, to konieczny jest oczywiście stary numer...
Na infolinii każda osoba mówi co innego.
Ech, gdyby nie to, że mam u nich kredyt hipoteczny...![]()
FF (Fuji + Fuji)
Skontaktuj się z nami