Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Ja mam Sp2 na nowo stawiany.W sensie ze instalka zintegorwana.TO co zauwazylem to...Jest bug starszny i zle pracuje to cos z softem nikona.Dzis zaczne na nowo stawiac ten OS i tools nikona i dopiero wtedy powiem czy to wina microsoftu czy inny soft cos krzaczy.Moze byc tak ze to ja cos w trakcie namieszalem gdyz specyfikacja mego kompa troche odbiega i drivery mogly cos polozyc.Szczerze powiem ze to 1 przypadek kiedy winxp mi sie wysypuje w ten sposob przy uruchamianiu jakiegos uzytku tj. hard shutdown.NA codzien ten komp pracowal 2-3 miesiace non stop.Teraz boje sie klikac NIkon Capture...BO rebootZobaczymy.W sieci nic niema.Cisza milcza itd.
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Adik, jeśli system nie padł całkiem i można go odpalić choćby w trybie awaryjnym, nie ma sensu reinstalacja. Nasz na pokładzie narzędzi "przywracanie systemu" (akcesoria > narzędzia systemowe).
    Nota bene SP2 miałem przyjemność instalować już dwukrotnie: raz, zanim MS go "objawił" w necie, drugi raz standardową procedurą "Windows update". W obydwu przypadkach to samo: "winda" przestaje widzieć kartę sieciową (zintegrowaną z płytą główną, a płyta porządna made in Intel). Ponieważ z netem łączę się przez sieć lokalną, więc... Poza tym wszystko chodzi.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

ja zainstalowa sp2 i wszystko działa mam na pokładzie procesor intela (bo innych nie trawię). ostatnio microsoft dodał poprawki do sp2
    Nikon D70, Nikkor AF-S 18-70 ED DX, Tamron 70-300 LD Macro, 50mm 1.8 Kingston 256mb i 1gb, SB800

Domyślnie

SP2 do WinXP nie ma wpływu na działanie NC - przetestowane na kilku komputerach, nalezy szukać przyczyn gdzie indziej
    pozdrawiam Sebastian

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów