Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Windows XP SP2 PL i Nicon Capture One 4.1.2

Czy ktos z was uzywa takiej kombinacji???Po cudownie szybkiej instalacji XP SP2 mam dosc ciekawy efekt.Instaluje Picture Project potem NIkon Capture i......po odpaleniu reboot odrazu.Komp sam pada.I tak ciagle.Jakies pomysly??MOze cos zle robie?:>
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Używam powyższej kombinacji. SP2 instalowałem wczoraj, czyli NC już miałem na HDD i nie instalowałem Picture Projekt. Nie mam problemów.

Domyślnie

tez mam SP2 , NC i nie mam picture project i wszystko smiga

Domyślnie

Nie mam żadnego z powyższych programów i też wszystko smiga
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Adik, moze kolejnosc instalacji jest nie tak. Mam w/w wspomniane komponenty i wszystko dziala. Poprawke zaciagnalem i zainstalowalem dwa dni temu. Mam uwagi ale nie w tej wspolpracy. Sprobuj jeszcze raz w innej kolejnosci. Powodzenia

Domyślnie

Bez przesady - kolejność nie moze miec nic do rzeczy. Raczej jakiś terownik który którys z tych programów wywołuje. Nie masz żadnych konfliktów w menadzerze urzadzeń?? Co jest w logach??
    pozdrawiam Sebastian

Anonymous
    Gość

Domyślnie

SLuchajcie uzywacie wszyscy moze przypadkiem platformy intela jeszcze na dodatek???Bo problem moze w tym tkwic...

Domyślnie

AMD. Wprawdzie notebook ale definitywnie AMD.

Domyślnie

W wielu serwisach newsowych krazy taki o to tekst:

"Długo wyczekiwany dodatek do Windowsa - Service Pack 2 - może powodować zakłócenia pracy na niektórych komputerach wyposażonych w 64-bitowe procesory AMD.

Kłopoty dotyczą Athlonów 64, jak i serwerowych układów Opteron. Okazuje się, że maszyny z włączoną blokadą wykonywania kodu danych (DEP) i konfiguracją wymagającą sterownika Mpegport.sys, po zainstalowaniu SP2 mogą się nieustannie restartować. Jak do tej pory jedyną aplikacją, która powoduje takie problemy, jest Realmagic Hollywood Plus DVD Decoder. Problem można rozwiązać konfigurując tzw. wyjątek DEP. Jeśli się to nie uda, Microsoft i AMD zalecają usunięcie SP2.
    "

Wiesz tez mam AMD, jak sciagne SP2, zainstaluje to zobaczymy
    Pozdrawiam
    Tomek

Anonymous
    Gość

Domyślnie

NO ja mam te zwykle AMD.Nie zadne 64.No zobaczymy.Ja niemam po dodatku instalki tylko normalna dystrybucje z SP2 integrated.No nic.Najwyzej reinstall na drugim dysku windy zrobie i bedzie jasne

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów