Nie wiecie gdzie można kupić jakiś silny wentylator? U mnie w mieście są tylko 70 W. W sklepach internetowych tez same słabe są a na google same przemysłowe wiatraki wyskakują.
Z góry dziękuję za informacje.
Szukaj
Nie wiecie gdzie można kupić jakiś silny wentylator? U mnie w mieście są tylko 70 W. W sklepach internetowych tez same słabe są a na google same przemysłowe wiatraki wyskakują.
Z góry dziękuję za informacje.
też sie rozglądam. W makro mieli takie 120 W, ale to tez okazuje sie mało (włączyłem). W internecie bywały cyrkulatory Bionaire - 200 W, ale towar czasowo niedostepny (sklep Balter) - a w końcu je w ogóle wycofali.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
to moze tunel areodynamiczny ?
za silny wiertalion nie bardzo - nie dosc ze modelce oczy lzawia to jeszcze cos moze jej wpasc do oka :P
zdaje sobie z tego sprawę. Ale silny mozna zrobic słabiej (najczęsciej jest kilka stopni reg) albo odstawić.
A słaby - trzeba trzymac blisko i nadaje sie najwyzej do portretu, a i to nie zawsze, jak jakaś dziewczyna ma ciężkie, długie włosy. Do całej sylwetki - musi byc huragan![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
A oglądaliście odkurzacze ogrodowe? One mają po około 2KW, zazwyczaj mają również tryb wydmuchiwania (te trochę lepsze), a na dodatek, po założeniu "ssawek", moga być prawie punktowe.
Jacek
no wlasnie to kwestia dyszy - taki 120W z macro jakby obudowac i dac zwezke na koncu (zwezka przyspieszy strumien powietrza) to bedzie kierunkowo dmuchac na wlosy az milo
PS - jakby co moge zaoferowac poszkodowanym modelkom peruki![]()
Proponuję zapytać tutaj: www.teatrum.com.pl - mają mnóstwo geszeftu do dymu, to i wentylatory pewnie będąNo i nie zapominajcie o sklepach z art. elektroinstalacyjnymi - sporo tam tego mają.
No i jeszcze tutaj: www.dospel.com
Ostatnio edytowane przez fIlek ; 23-05-2007 o 15:34
200-500W honeywell lub drozszy bionaire - potrafia prawie zdmuchnac modelke.. ja zakupilem bodajze jakas 200 i przyznam ze czasem mogloby byc wiecej ale w 90% przypadkow wystarcza
Skontaktuj się z nami