Szukaj
Mi on wyglada jak Charlie Chaplin!
https://500px.com/Rafal_S Nikon FM2N
Fajny gość. Podoba mi się jedynka za złapanie momentu skradania się i ten czujny wzrok.
Widać też drugą łapę odchylona lekko w górę, typowe dla skradajacych się czujnych kocurów cicho zbliżających się do swoich ofiar. Co tam było? Mysz czy kapeć?![]()
Hitler czy Chaplin to nie są najodpowiedniejsze imiona dla kotki, chociaż patrząc na zdjęcia muszę przyznać, ze nasuwają się same![]()
NIKON SONY i ...RICOH
No włąśnie miałem powiedzieć, że jeśli już ta tematyka, to raczej z imion pasuje Ewa Braun.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
To trikolor, takie są tylko kotki, samce trikolor bywają niewiarygodnie rzadkie (kwalifikują się wtedy do wad genetycznych). Poza tym widać, że to kotka po 'twarzy', taką formę mają albo kotki, albo tylko młodziankowie w pewnym krótkim wieku młodzieżowym, potem koty są pełniejsze i bardziej męskie, ze tak powiem.
W sumie z kotami spędziłem jakieś 40 lat życia, szło się zorientować w mimice...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Niech imię jej będzie Chaplin.
charlie byłoby lepsze
Jedynka fajna, ale kotek biedny. Żeby chociaż miał na imię Adolf...
Skontaktuj się z nami