Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Domyślnie

z tego co się kiedyś interesowałem organizując sobie swoje Borneo to Mabul i tak musisz robic przez touroperatora. Bo nurki tam zdaje się limitowane są. Parę lat temu cenniki szły zdaje się w tysiące PLNów - no, ale tą świadomość że będzie droooogo to już masz.

Domyślnie

Bez zakładania nowego tematu. Czy ktoś przerabiał Sumatrę w czasie ramadanu? Akurat tak mi się wcelowało i się zastanawiam czy to nie będzie jakaś większa przeszkoda w kwestii podróżowania, obiadków itd. Kilka miejscówek w ramadanie już przerabiałem, ale jak wiadomo co kraj to obyczaj.

Domyślnie

Przeglądnąłem daty wyjazdów do Indonezji, ale chyba rozmijałem się z Ramadanem. Na Sumatrze na pewno. Moje doświadczenia z tego kraju świadczą o mało ortodoksyjnym podejściu do zasad islamu, delikatnie mówiąc. Przy czym przez ostatnią dekadę mogło się trochę zmienić. W każdym razie, o ile nie pojedziesz do Aceh to wątpię, żeby Ramadan cokolwiek zmieniał w podróży.

Domyślnie

Wow. Nigdy nie myślałem o tym kierunku, ale patrząc na zdjęcia - chyba zacznę.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów